Nicola Perrelli och Charlotte Perrelli
Nicola Perrelli riktar en känga till Charlotte Perrelli. - Foto: Stella Pictures, Claudio Bresciani/TT Bild.

Nicola Perrelli till attack mot Charlotte Perrelli: "Jag fattar inte – det är SJUKT"

I en syrlig kommentar på Instagram riktar Nicola Perrelli en hård känga mot sin ex-fru Charlotte Perrelli. "Jag fattar inte det heller och jag tror inte någon annan gör det också. SJUKT", skriver Nicola bland annat.


Det var 1996 som Charlotte Perrelli, som då hette Nilsson, träffade krögaren Nicola Perrelli på Millie Bar i Stockholm. De blev ett par, och år 2003 ägde bröllopet rum i Oscarskyrkan på Östermalm.

Nicola Perrelli och Charlotte Perrelli i maj 1999. Bildkälla: Tobias Röstlund/TT Bild

Bröllopet innebar ett mindre krig i familjen Ingrosso. Något som grundade sig i att Charlotte och Emilio Ingrossos dåvarande hustru Pernilla Wahlgren blev så bra vänner. Vänskapen mellan tjejerna stack i ögonen på flera i familjen när Pernilla och Emilio sedan separerade.

Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli blev nära vänner, och fortsatte att umgås långt efter att Pernilla och Emilio skilt sig. Här ser vi Pernilla med barnen Bianca och Benjamin Ingrosso på röda mattan med Charlotte år 2009. Bildkälla: Stella Pictures.

Bröllopet mellan Charlotte och Nicola bojkottades av Nicolas mamma Melina och pappa Carmine. Även Nicolas bröder Vito, Luciano och Emiljo Ingrosso nobbade bröllopet.

Carmine och Melina Ingrosso 1993. Bildkälla: Stella Pictures.

Carmine och Melina gillade inte heller att Charlotte vek ut sig i tidningen Café, något som Aftonbladet då rapporterade om.

Charlotte Perrelli 1997. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

År 2003 föddes Charlotte och Nicolas första son Angelo. Samma år valde Nicola att klippa med en stor del av sin släkt.

– Vi vill leva ett lugnt liv, men min familj ger oss problem varje dag. Det räcker nu. Vi klipper helt med familjen, sa Nicola till Aftonbladet 2003.

Nicola och Charlotte Perrelli blev ett par 1996. De gick skilda vägar år 2008. Här ser vi dom 1999. Bildkälla: Toni Sica/TT Bild

Den tryckta stämningen i familjen fortsatte då Emilio Ingrosso år 2005 polisanmäldes efter att ha dödshotat Pernilla Wahlgren, Charlotte och Nicola Perrelli.

Nicola Perrelli vill att Charlotte Perrelli tar bort hans efternamn

År 2006 föddes Charlotte och Nicolas andra son Alessio. Två år senare valde att Charlotte och Nicola att gå skilda vägar, och skilsmässan gick igenom år 2010. Sedan uppbrottet från Nicola så har Charlotte gift om sig med sin make Anders Jensen, 46, men vilken hon har barnen Adrian Perrelli-Jensen och Alvin Perrelli-Jensen.

Nicola Perrelli har hunnit fylla 54, och sedan år  2022 är han gift med Christina "Tina" Perrelli, 54.

Nicola och Tina Perrelli. Bildkälla: Stella Pictures.

Att Charlotte Perrelli efter skilsmässan har valt att behålla Nicolas efternamn är något som Nicola inte ser på med blida ögon. På Instagram poängterade en följare att Charlotte fortfarande bär hans efternamn, och då svarade Nicola med en tydlig markering.

"JA. Mitt efternamn PERRELLI kommer från min mammas flicknamn ifrån SYDITALIEN - TARANTO. Jag är född Ingrosso/Perrelli. Så varför behåller hon mitt efternamn kvar när hon är omgift och har 2 nya barn med hennes nya man. Deras 2 barn heter också PERRELLI. Efter mig! På sociala medier heter DERAS båda barn PERRELLI efter mig och inte efter deras pappas efternamn?", skriver han på Instagram.

Nicola Perrelli svarade en följare som poängterade att Charlotte Perrelli har valt att behålla Nicolas efternamn.

I ett senare svar skriver Nicola vidare kring namnbråket: "Jag fattar inte det heller och jag tror inte någon annan gör det också. SJUKT".

Nicola Perrelli kallar det hela för "sjukt".
Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifte sig på slottet Château d'Esclimont i Frankrike år 2015. Här ser vi paret 2023. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Det här är inte första gången som Nicola uttrycker en önskan om att Charlotte ska ta bort namnet Perrelli.

– Du behöver inte hedra mig genom att behålla mitt namn. Ta bort det bara, punkt slut, sa Nicola till Aftonbladet år 2012.

Charlotte Perrelli själv har för många år sedan kommenterat namnbråket på Instagram, något som Svensk Dam skrivit om.

"Jag kommer fortsätta heta Perrelli i efternamn då mina barn heter det och jag vill ha samma efternamn som dem. Jag lägger till Jensen som mellannamn fast privat. Som artist kommer jag behålla mitt artistnamn Charlotte Perrelli".

Bråk, pengar och kärlek – här är allt du vill veta om intrigerna i familjen Ingrosso



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!