Patrick Grimlund och frun Sara.
Patrick Grimlund och frun Sara. - Foto: Erik Mårtensson/TT & Maja Suslin/TT.

Lyxfällan-Patricks fru om sorgen: "8 månader och 20 dagar som änka"

Efter Patrick Grimlunds bortgång sörjer frun på vad som skulle ha varit parets tionde bröllopsdag. På Instagram överöses hon med kärlek.


Programledaren Patrick Grimlund, framför allt känd från TV3:s Lyxfällan, omkom i en bilolycka i början på januari 2023. Redan 2017 slutade han i programmet för att i stället ägna sig helhjärtat åt att driva företag. 

Efter nästan 9 månader som änka delar hans fru Sara Grimlund sorgen på Instagram. I september 2023 skulle paret ha firat 10 år som gifta. Det var Svensk Damtidning först att rapportera om. 

"Skulle göra allt för att få uppleva det igen"

På Instagram skriver Grimlund: 

"10-årig bröllopsdag – 8 månader och 20 dagar som änka. Du gjorde mig till världens lyckligaste människa Patrick. Din passion och kärlek för mig, barnen och livet var fantastiskt, som ett vattenfall av kärlek som bara pågick. Du älskade oss överallt och överöste oss med kärlek och värme. Jag skulle göra allt för att få uppleva det igen. Hela tiden och om o om igen"

Även Lyxfällan-kollegan Magnus Hedberg har tidigare uttalat sig om sorgen efter Patricks bortgång. Läs mer om det här.

/
/
Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

2 timmar sedan

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

idag 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

idag 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

idag 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

idag 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

idag 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!