Magnus Hedberg och Patrick Grimlund ledde "Lyxfällan" tillsammans.
Magnus Hedberg och Patrick Grimlund ledde "Lyxfällan" tillsammans. - Foto: Pontus Lundahl/TT och Leif R Jansson/TT

Lyxfällan-Magnus känslosamma ord efter Patrick Grimlunds död: "Överväldigad"

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar Lyxfällan-programledaren Magnus Hedberg om stödet efter att hans tidigare kollega Patrick Grimlund omkommit i en bilolycka.
"Överväldigad och ödmjuk", skriver tv-profilen.


Det var tidigare i januari som tv-profilen Patrick Grimlund, som bland annat programlett TV3:s långkörare "Lyxfällan", omkom i en svår bilolycka utanför Strängnäs.

"Vi är helt förkrossade och chockade", skrev hans fru Sara Grimlund i ett inlägg på Instagram efter det tragiska beskedet.

Läs Sara Grimlunds ord om makens plötsliga bortgång här.

Magnus Hedberg: "Total chock"

Under de säsonger som Patrick Grimlund hjälpte svenskar ur ekonomisk knipa i "Lyxfällan" gjorde han det med Magnus Hedberg vid sin sida. När parhästen nåddes nyheten delade han med sig av sina känslor och tankar på Instagram.

"Patrick, min radarpartner och vän. Är fortfarande i total chock och fullständigt förkrossad över att du inte finns kvar hos oss längre. Så brutalt overkligt och helt omöjligt att ta in", skrev han i inlägget.

Här kan du se Magnus Hedbergs inlägg om Patrick Grimlund.

Lyxfällan-Magnus: "Överväldigad och ödmjuk"

Nu berättar Magnus Hedberg om den respons, bland annat i form av "hundratals DM", han fått sedan sitt inlägg.

"Överväldigad och ödmjuk inför den aldrig sinande floden av meddelanden från alla tänkbara håll med varmt deltagande och kondoleanser efter den traumatiska dödsolyckan för snart två veckor sedan", skriver han i ett nytt Instagram-inlägg som senare fortsätter:

"Uppenbarligen har både den brutala tragedin och de gemensamma insatserna i Lyxfällan genom åren berört överraskande många människor t.o.m. över landsgränserna. Extra värdefull har responsen dessa dagar förstås varit från många av de tidigare deltagare som vi hjälpt tillsammans i Lyxfällan. T.ex. Sandra på Gotland som Patrick och jag besökte för 10 år sedan och som dessutom skickade över nostalgibild från den veckan (se sista bilden).

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!