TV4
Kockarnas kamp 2023 är igång. - Foto: TV4

TV4-tittarnas hårda krav på Isabella Morrone i Kockarnas kamp

Kockarnas kamp 2023 har dragit igång och redan i första avsnittet får tittarna se blod, svett och tårar.


Under hösten kommer vi att få se tio stjärnkockar ta upp kampen om revansch i Kockarnas kamp 2023. 

Nytt för den här gången är att alla kockarna har varit med förut, och därför har höstens omgång fått tillägget "Revanschen".

De revanschsugna deltagarna är: Alexandra ZazziJohan JureskogDanyel CouetIsabella MorroneNorbert LangJoakim AlmquistMichael BjörklundFlorencia AbellaDaniel Müllern och Linnéa Liljedahl

Veckans avsnitt levererade både blod, svett och tårar då kockarna fick tävla i den ökända "rättikan". Tävlingen går ut på att deltagarna på tid ska hacka så många skivor rättika som möjligt. Men det stannar inte där. 

Kockarnas kamp 2023. Bildkälla: TV4

De måste även ha ögonbildel. 

Vinnande ur just den striden gick Michael Björklund som även fick ha sin middag på kvällen där det bjöds på bland annat smörstekt abborre med vitt vin. 

Efter första avsnittet så vallfärdade många tittare till de tävlandes sociala medier för att uttrycka sin uppskattning och ge hejarrop. En av de som fått väldigt mycket kärlek är Isabella Morrone. 

TV4-tittarnas krav: "Gör det nu"

Isabella driver nämligen ett Instagramkonto där hon flera gånger i veckan delar med sig av både recept och vackra matbilder. Under varje bild haglar kommentarerna in då följarna är som besatta i hennes skills i köket. 

Många skriver nu och tjatar om att Isabella ska slå upp en egen restaurang i Stockholm. Samt börja dela med sig av sina tricks i köket på Youtube. 

Och som det låter på Isabella så är hon inte främmande för någon av sakerna. 

"Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge", skrev hon med glimten i ögat. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!