Nicci Hernestig
Nicci Hernestigs video väckte starka känslor hos följarna. - Foto: Instagram/niccihernestig

Nicci Hernestigs nya gravidvideo väcker starka känslor: "Bete dig för helv*te"

Nicci Hernestig är höggravid och väntas föda i november 2023. En av hennes senare videos har nu väckt starka reaktioner – och skapat storbråk hos följarna.


Nicci Hernestig, 24, och Andreas Deak, 27, träffades i dokusåpan Love Island och i våras stod det klart att de var ett par. I juni – bara några månader efter att de gått ut med att de var ihop – så meddelade Nicci och Andreas nästa glädjande nyhet.

Två skulle bli tre – Nicci var gravid. Vilket hade kommit som en chock då Nicci har sjukdomen PCOS som gör att det kan bli svårare att få till en graviditet.

Men sedan hände något. Som en blixt från klar himmel så stod det klart att Nicci och Andreas valt att gå skilda vägar.

"Det krävs självfallet mycket för att jag ska lämna pappan till mitt barn. Men jag kan helt enkelt säga att saker har hänt och jag har fått reda på saker som jag aldrig kunnat tro", skrev Nicci bland annat i ett inlägg på Instagram Story.

Nicci Hernestig har inte berättat exakt vad som har hänt mellan henne och Andreas. Bildkälla: Instagram/niccihernestig

Exakt vad det är som har hänt har varken Nicci eller Andreas valt att gå in på. Nicci skrev bland annat att hon aldrig känt sig så "ledsen, besviken, lurad, skadad, krossad och sårad" tidigare.

Nicci Hernestigs gravidvideo väcker starka reaktioner

Om ungefär en månad är Nicci beräknad att föda parets dotter, och den sista delen av graviditeten har Nicci valt att inte ha Andreas involverad i.  

"Det är en magisk känsla att få höra min dotters hjärtljud Att jag kommer få träffa min prinsessa om bara några veckor jag längtar ihjäl mig", skriver Nicci på Instagram.

I kommentarsfältet så har flera följare nu rykt ihop då en del följare menar att det är fel av Nicci att beröva Andreas på den upplevelsen, medan andra rusar ut till Niccis försvar och menar att det är hennes ensak.

"Otroligt mysigt! Men otroligt sorgligt att du berövar pappan på detta, även om hon ligger i din mage och din kropp så dessa stunder som du tar ifrån honom får han aldrig tillbaka .. han har lika stor rätt som du", skriver en följare.

Snabbt blossade det upp till bråk i kommentarsfältet mellan följarna, där en person gick till attack mot en annan genom att skriva "Bete dig förihelvete!".

"Berövar pappan på detta"... äh, lägg av. Hennes kropp, hennes val. Hon gör det som känns bra för henne. Mamma som mår bra = bebis som mår bra", skriver en följare.

"Stäng av dina kommentarer, du ska inte behöva sitta och läsa all den skit folk skriver om dig, som mamma så gör man allt för sitt barn och vet vad som blir bäst för sitt barn jag hejar på dig! Allt blir bra tillslut", skriver en annan.

Senaste nytt

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

1 timme sedan
Han kallades för världens främsta tenor – men en ny pjäs skildrar hur pressen tärde på Jussi Björling. Regissören Björn Runge berättar operasångarens historia sedd från hustrun Anna-Lisas ögon.

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

2 timmar sedan
Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.

De kan få Kasper Salin-priset

2 timmar sedan
Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

3 timmar sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...