Instagram
Amie Bramme Sey har en ny kärlek. Nu visar hon upp honom på Instagram. - Foto: Mikaela Landeström/TT

Paradise Hotel-hunken är Amie Bramme Seys nya pojkvän

Amie Bramme Sey, 36, har hittat kärleken i en annan tv-profil. Detta visar hon äntligen upp på sina sociala medier.


Medieprofilen Amie Bramme Sey, 36, dyker titt som tätt upp i både radio och tv. Hon har bland annat programlett  Grammisgalan, Guldbaggegalan och Idol samt driver podden Amie & Fanna tillsammans med Fanna Ndow Norrby. Hon har även dykt upp i program som Bäst i test och På spåret. 

Under helgens Idol var det dags för Amie och Pär Lernström att ställa sig på scenen. Men musiktävlingen fick sig en liten vändning då Amie blivit ersatt av ingen mindre än David Sundin. Detta för att Amie var sjuk. 

Amie Bramme Sey och. Bildkälla:

Och ja, man kan verkligen säga att tittarna var nöjda med David Sundin. Nästan lite för nöjda...

Men utöver att Amie gått och blivit sjuk så ser det ut som att det går väldigt bra på andra plan i livet. I alla fall på kärleksfronten. 

Amie Bramme Seys nya pojkvän

Amie har nämligen gått och haffat sig lite utav ett lammkött. Killen har vi tidigare sett i Paradise Hotel och han har efter det arbetat inom nattklubb och är för tillfället en av Göteborgs hippaste innepinnar. 

Så, vem kan det vara?

Jo, nämligen Oliver Strige, 29. 

I ett inlägg på Instagram publicerade hon ett album där hon postade en rad olika bilder på henne och Oliver. Snabbt svämmade kommentarsfältet över av kärleksfulla ord från folk som var överförtjusta över att det nya paret hittat varandra. 

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!