Artisten Mapei lever tillsammans med en partner.
Artisten Mapei är aktuell i Så mycket bättre. - Foto: Karl Melander/TT och Fredrik Sandberg/TT

Artisten Mapei om problemet med pojkvännen: “Förutom allt gnäll…”

Den framgångsrika artisten Jacqueline Mapei Cummings är en av deltagarna i Så mycket bättre 2023, och syns därför i tv på bästa sändningstid. Men hur ser egentligen hennes privatliv ut? Nyheter24 reder ut allt om artistens kärleksliv.


Artisten Jacqueline Mapei Cummings, känd som Mapei, är högaktuell som ett av namnen i 2023 års upplaga av Så mycket bättre på TV4. 

Här kan du läsa alla våra artiklar om Så mycket bättre 2023

Mapei fick sitt internationella genombrott 2007, och har levererat ett stort antal framgångsrika hits. Hon har även gjort låtar tillsammans med stora världsstjärnor. Det råder alltså inga tvivel om att karriären går som tåget för Mapei. Men hur lever egentligen artisten utanför rampljuset? Nyheter24 har kollat närmare på Mapeis kärleksliv. 

Har Mapei pojkvän? 

Artisten Mapei lever tillsammans med sin sambo, och sin lilla son Dante, född 2021. 

Så träffade Mapei sin pojkvän

År 2020, när hennes relation fortfarande var relativt ny, avslöjade Mapei för Hänt att hon och hennes kärlek träffades i studion. 

– Jag höll på att klippa en film, då jag har gjort en visuell film till min skiva “Sensory overload”. Han var i studion och sen så började vi hänga liksom, sa hon till sajten. 

Mapei om Så mycket bättre 2023: "Lite rädd"

Artisten Mapei om livet med pojkvännen: “Förutom allt gnäll…”

I en intervju med Aftonbladet i oktober 2023 satte Mapei betyg på kärleken, och gav då livet med sambon fyra plus. Det verkar bara vara ett visst hinder som skaver…

– Förutom allt gnäll så är det fantastiskt. Men gnäll på städning och allt det där, det där kan bli bättre.

Artisten avslöjar även att paret varit tillsammans i fyra år, men att pojkvännen håller sig undan rampljuset.

– Han är lite privat, och jättesnäll. Och vi har ett barn ihop.

"Han är lite privat", säger Mapei om sin pojkvän. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Så mycket bättre 2023: Så långa är artisterna i årets säsong

Mapei och pojkvännen Arash har en son tillsammans 

På Mapeis sociala medier lägger hon inte ut några bilder på sin sambo, men för tidningen Mama har hon avslöjat att hennes sambo heter Arash. I samma intervju berättade hon om när parets son kom till världen, under minst sagt dramatiska förhållanden. 

När Mapeis vatten gick var det fullt på förlossningen och hon var tvungen att vänta hemma. Det här ledde till att hon till slut födde sonen Dante hemma i hallen, på väg ut till taxin. 

– Jag vrålade rakt ut. Sen kommer han ut, han landar i min byxa och glider ner i ena byxbenet.

Till slut kom ambulansen och körde den nyblivna lilla familjen till Sös. Här kan du läsa mer om Mapeis dramatiska förlossning med sitt barn Dante.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!