Lucianoz har gjort en cover av Pernilla Wahlgrens "Piccadilly Circus".
Lucianoz har gjort en cover av Pernilla Wahlgrens "Piccadilly Circus". - Foto: Ali Lorestani/TT och Jessica Gow/TT

Lucianoz om relationen till Pernilla Wahlgren: “Att man har fått…”

Dansbandsstjärnan Lucianoz har charmat hela svenska folket, och syns just nu överallt. Förutom sin cover av "Det är ju dej jag går och väntar på", har han även tolkat “Piccadilly Circus”. Men vad tycker egentligen Lucianoz om Pernilla Wahlgren…?


Luciano Axelsson, känd som Lucianoz, är Tiktok-fenomenet som nu blivit känd på bred front bland hela svenska folket. Hösten 2023 fick han en egen dokumentärserie i TV4, och "Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby” gjorde att ännu fler fick upp ögonen för artisten. Han är dessutom aktuell med den egna låten “Simsalabim”. 

Lucianoz oväntade svar på vad han kräver att ha backstage

Lucianoz karriär går som tåget

Lucianoz karriär har under det 2023 minst sagt tagit fart. Han har gästat Bianca Ingrossos talkshow BIANCA, uppträtt i Allsång på Skansen och även gästat Melodifestivalen. 

Under semifinalen av Melodifestivalden valdes Pernilla Wahlgren och hennes låt “Piccadilly Circus” in i tävlingens “Hall of fame”. För att hylla sångerskan framförde därför ingen mindre än Lucianoz en dansbandsversion av superhiten, mitt under bästa sändningstid. 

Men hur ser då egentligen stjärnans relation till Pernilla Wahlgren ut? 

Lucianoz uppträdde i Allsång på Skansen. Foto: Ali Lorestani/TT

Lucianoz om Pernilla Wahlgren: "Hon är en jättefin människa"

Det var just i samband med att Lucianoz skulle vara med i Allsång på Skansen som han passade på att hylla programledaren Pernilla Wahlgren. Han förklarade då att det här var första gången de sågs, fastän han tidigare har gjort en cover på hennes superdänga. Fastän de inte kverkar känna varandra särskilt väl, så hade Lucianoz endast fina saker att säga om Pernilla. 

– Hon är en jättefin människa, en glädjespridare. Och sen att man har fått hylla hennes låt samtidigt som man är med i allsången. Det kan inte bli bättre. Jag är lycklig, sa Lucianoz till Nyheter24

Här kan du läsa om vad Lucianoz hade att säga om Pernillas dotter Bianca Ingrosso.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!