Hanna Schönberg
Hanna Schönberg kan skratta hela vägen till banken! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Hanna Schönberg har en HÖG lön – så stor är hennes inkomst

Hanna Schönberg är influencer och entreprenör ut i fingerspetsarna. Något som minst sagt syns på hennes lönekonto. Nyheter24 har tagit reda på vad Hanna Schönberg har för lön och hur saftig inkomst hon har. En ledtråd: Det är riktigt mycket pengar...


Hanna Schönberg, 25, är en av Sveriges största influecers. På Instagram uppdaterar hon om sitt minst sagt glamouörsa liv med magiska resor, lyxhotell, exklusiva kläder och dyra väskor. Och så får ju följarna även en inblick i hennes vardag med pojkvännen Eric Saade.

Hanna och Eric har varit ett par i tre år, och nyligen väckte de uppmärksamhet hos följarna då Eric Saade raderade alla bilder Hanna Schönberg. Men trots det verkar det inte vara något trubbel i paradiset för paret. 

Kort efter gick nämligen Hanna ut och delade med sig av flera romantiska bilder på henne och Eric Saade.

Hanna Schönberg och Eric Saade. Bildkälla: Stella Pictures.

Var har Hanna Schönberg och Eric Saade sin lägenhet?

Trots att Hanna och Eric ofta är på resande fot så har de sin bas i Stockholm, och tillsammans bor de i en över 100 kvadratmeter stor våning i trendiga Vasastan i Stockholm. 

Enligt bostadssajten Booli är parets lägenhet värderad till 11,6 miljoner kronor. Inte så konstigt kanske, med tanke på det magnifika läget och det faktum att huset enligt Bebyggelseregistret har anor tillbaka till sent 1800-tal.

Pengar, pengar, pengar: Hur hög lön har Hanna Schönberg? 

Med nästan en miljon följare på Instagram är Hanna en maktfaktor att räkna med, men det är inte bara på betalda samarbeten som hon tjänar pengar. Hon har även klädmärket Arakii.

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade Hanna Schönberg år 2022 en taxerad förvärvsinkomst på 622 600 kronor. Utslaget på tolv månader ger det en månadslön på 51 833 kronor.

Hanna Schönberg har all anledning att le. Bildkälla: Stella Pictures.

Hanna Schönbergs stora inkomst

Men det är som sagt inte de enda pengarna som tickar in. Utöver den saftiga månadslönen så är Hanna enligt Allabolag.se aktiv i flera bolag. 

Det som sticker ut är Hanna Schönberg AB – där finns det tillgångar på 10,8 miljoner kronor, medan bolaget Arakii by Hanna Schönberg AB har tillgångar på 1,7 miljoner kronor.

Inte dåligt!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!