Filippa Toremo
Det går ingen nöd på Filippa Toremo. - Foto: Instagram/Filippa Toremo

Så mycket tjänar Filippa Toremo varje månad – feta lönen avslöjad

Filippa Toremo har gjort kometkarriär som influencer, och har ett förflutet på CAIA Cosmetics. Men hur mycket pengar tjänar hon varje månad? Nyheter24 har tagit reda på hennes lön och inkomst.


Influencern Filippa Toremo, 27, var tidigare tillsammans med medieprofilen Anis don Demina, 30. Men paret gick skilda vägar i oktober 2021. Sedan dess har det hunnit hända en hel del i Filippas liv.

Hon fick jobb på CAIA Cosmetics, och på Instagram uppdaterade hon för jämnan sina följare om vad som hände i hennes vardag.

Filippa Toremo var gravid utan att veta

Så en dag i oktober 2022 vändes Filippas liv upp och ner. Hon fick då veta att hon var gravid – i vecka 23. Något hon var helt ovetande om.

Filippa har nämligen tarmsjukdomen IBS och hon trodde bara att det var magen som spökade, då hon var van vid att känna sig svullen, uppblåst och ha magsmärtor. Men i själva verket var Filippa alltså gravid.

Något som kom som en oerhörd chock för henne då hon även gick på p-piller.

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn, och att helt plötsligt få reda på att du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader är en helt helt overklig känsla, berättade Filippa.

I år syntes Filippa i SVT: Edits dokumentär Filippa Toremo – gravid utan att veta, där tittarna fick följa hennes graviditet.

Filippa Toremo och Kit Dahlman har sonen Todd

Den 27 februari 2023 föddes Filippas son Todd, och kort efter det gick Filippa ut och avslöjade Todds pappas identitet. Pappan heter Kit Dahlman, och hela familjen bor idag i Vasastan i Stockholm.

Nyligen skrev Nyheter24 att Filippa har valt att sluta jobba på CAIA. I en vlogg berättade Filippa att hon ofta får frågan om varför hon slutade där.

– Jag har ju ingen tid längre när jag har Todd. Det känns ju supertråkigt men man vet inte vad som händer i framtiden. Jag kanske kommer tillbaka eller så gör jag inte det. Men just nu var det bästa beslutet att inte komma tillbaka. Jag älskar CAIA som varumärke samt alla som jobbar där. Men det är det här med tid, sa hon.

Så hög lön har Filippa Toremo – hennes inkomst avslöjad

Men bara för att Filippa slutat på CAIA så går hon inte sysslolös. På Instagram har Filippa idag nästan 170 000 följare, och där gör hon ofta i egenskap av influencer betalda samarbeten.

Att Filippa Toremo är driftig råder det ingen tvekan om, och det är något som även visar sig på hennes bankkonto. Enligt handlingar från Skatteverket som Nyheter24 har tagit del av så hade Filippa nämligen en riktigt fin årslön år 2022.

Hennes taxerade förvärvsinkomst år 2022 var nämligen hela 639 800 kronor. Utslaget på tolv månader ger det en månadslön på 53 316 kronor.

Inte illa!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!