Melinda Jacobs podd
Melinda Jacobs lägger ned podden. - Foto: Jessica Gow/TT

Melinda Jacobs avslöjar varför hon la ned podden

Livet rullar sannerligen på för Melinda Jacobs och E-Type. Paret njuter just nu av bebisbubblan samt av livet som nygifta. Men detta är ingenting som följarna längre kan bli uppdaterade om i podden "Familjärt".


Melina Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson har verkligen haft en kärlekssaga av rang. De fördes samman med hjälp av gemensamma vänner och sedan gick det som på räls. 

I intervjuer har de berättat att kemin uppstod under en middag. 

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson gifte sig under pompa och ståt den 16 september i Vadstena. Bildkälla: missmelinda_j/Instagram

Kvällen då middagen ägde rum satt Melinda Jacobs och Martin Eriksson och pratade i timmar. Melinda sa att det kändes som att de "känt varandra länge". I en intervju med Aftonbladet hade E-type gett "minuspoäng" på sitt eget kärleksliv innan han träffade Melinda. Efter mötet med sin käresta gav han det istället fem plus.

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader. Men det fanns någonting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll, har Martin berättat. 


För ett par månader sedan gifte sig paret och nyligen valde Melinda att avslöja vad som serverades på middagen.

Förrätt:

Toast Skagen

Huvudrätt:

Nattbakad högrev
Serveras med rotselleripuré, höstprimörer,
friterad grönkål och rostad vitlökssmör samt potatisgratäng 

Efterrätt:

Hjortronbavarois 
Serveras med mazarinbotten, myltade hjortron och rostad vit choklad samt chokladkräm

Dryck:

Brudskålen: Richard Juhlin Champagne  

Förrätt: Leth Duett Riesling 

Varmrätt: En räv i Toscana av @ernstbillgren  

Avec: Grönstedts VSOP cognac, SKNY BTCH vodka+soda @sknybtch.se @domainewines @galatea.se_


Innan bröllopet gick av stapeln berättade Melinda en hel del i sin podd kring hur bröllopet skulle gå till. Många har uppskattat podden då Melinda och vännerna Johan och John (som är ett par) varit så pass bjussiga. 

Men en dag gick hon ut med nyheten att podden lades ned. Och följarna har inte helt fått svar på varför – tills nu. 

"Det är många av er som hört av sig och frågat vad som händer med podden och om det kommer nya avsnitt snart. Tyvärr är svaret nej.

Vi har älskat att spela in varje avsnitt även om vissa ämnen varit tunga. Men sanningen är den att tiden inte räcker till just nu och vi behöver göra plats för andra projekt tillsammans", berättar hon och vännerna. 

Så ja, det var ingenting mer dramatiskt än tidsbrist.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!