Filippa Toremo
Kit Gabriel är pappa till Filippa Toremos barn. - Foto: SVT/Play

Så reagerade Kit på att Filippa Toremo var gravid

Filippa Toremo och Kit Gabriel svarar nu ärligt på en av de vanligaste frågor som de får. En av dem handlar om hur Kit reagerade när han fick reda på att Filippa var gravid?


Det är i en ny video som Filippa Toremo svarar på en rad frågor om sin graviditet som blev känd för den stora massan i dokumentären "Gravid utan att veta".

 I den får tittarna följa henne från sekunden hon fick reda på att hon var gravid (utan att hon som namnet lyder visste om det) fram tills dagen hon föder. Idag följs Filippa av hela 170 000 människor på Instagram och över 50 000 på Youtube

Filippa valde länge att hålla pappan till barnet hemlig. Men slutligen visades Kit Gabriel upp och paret är tillsammans idag. 

Under en frågestund berättar Filippa att Kit inte var med på förlossningen. Med sig på förlossningen hade Filippa istället en doula och en nära vän. 

Vad gjorde Kit Gabriel under förlossningen?

Filippa berättar att det faktum att Kit inte var med var ett aktivt val av båda två. 

Filippa Toremo och Kit Gabriel. Bildkälla: filippatoremo/Instagram

– Jag ångrar absolut inte att du inte var med, säger Filippa till Kit och fortsätter:

– Det var så vi kände då och så blev det. Jag har inte ens tänkt på det då du varit ett sånt stöd.

– Jag fick ju hela BB-upplevelsen. Stod där med de andra papporna i matsalen och hämtade smörpaket och bröd haha. Så jag kunde ju stå där med alla andra, tillägger Kit. 

Filippa Toremo och Kit bor idag i en gemensam lägenhet tillsammans med sin son. Bildkälla: Youtube

– Kit hämtade mat medan jag låg och typ inte kunde röra mig med Todd, berättar Filippa. 

Men paret väljer också att fråga på någonting som många länge undrat: Hur reagerade Kit på att Filippa var gravid då de inte planerat att skaffa barn?

Filippa Toremo: "Tänkte göra abort"

– I början när jag berättat det hela så var kontakten inte så bra. Sen blev den bättre och bättre, berättar Filippa. 

Filippa Toremo berättar om sin pojkväns reaktion. Bildkälla: SVT Play

– Jag minns inte hur jag reagerade. Jag tror inte jag sa så mycket, svarar Kit. 

– Jag tror att du blev väldigt stressad och chockad. Som jag. Vi reagerade ju ganska likadant och sa att vi inte skulle behålla det. Men nu vill vi ju ha dig, sa Filippa skämtsamt och tittar på sonen Todd. 

– Men gud får man ens säga så... men ja, ni fattar, avslutar hon. 

Därför slutade Filippa Toremo på CAIA

Det är många som spekulerat huruvida Filippa ska återvända till jobbet på CAIA efter sin mammaledighet. Men svaret är nej. 

– Den här frågan får jag väldigt ofta och jag förstår så klart det. Det handlar om varför jag slutade på CAIA samt om jag kommer att komma tillbaka dit, säger hon och fortsätter: 

Filippa Toremo berättar om varför hon slutade på CAIA. Bildkälla: Youtube

– Jag har ju ingen tid längre när jag har Todd. Det känns ju supertråkigt men man vet inte vad som händer i framtiden. Jag kanske kommer tillbaka eller så gör jag inte det. Men just nu var det bästa beslutet att inte komma tillbaka. Jag älskar CAIA som varumärke samt alla som jobbar där. Men det är det här med tid, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!