Bingo fick meddelande av följare – efter detaljen i bilden med Julia

Julia Franzén och Bingo Rimér har lagt upp en bild som fått en följare att reagera. Nu har Bingo även valt att svara.


Bingo Rimér, 48, och Julia Franzén, 33, träffades första gången 2015 då Julia tillsammans med sin kusin var iväg och spelade in Cirkus Magaluf. De profilerna inte visste då var att de fem år senare skulle ses igen och då börja dejta. 

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Hösten 2020 inleddes dejtandet, men romansen tog slut endast några månader senare. Julia har i intervjuer berättat att hon och Bingo hade väldigt olika syn på framtiden och familj.

Julia Franzén på Kristallen 2023. Bildkälla: Stella Pictures

– Han hade redan en familj men jag var sugen på att ha en egen, sa Julia då. 

Under hösten 2021 fick vi istället följa Julia i Bachelorette och hennes kamp för att hitta kärleken. Efter en stor portion drama visade det sig att hon inte lyckats hitta en partner från programmet. Väl hemma i Sverige blev det istället så att Bingo fick den sista rosen och paret blev störtkära på nytt.

Under 2023 har paret varit aktuella med sin egen realityserie "Bingo och Julia" där tittarna fått en ordentlig inblick från deras fartfyllda vardag. Paret har skrattat, gråtit, rest mellan Marbella och Sverige samt kämpat vidare med sin IVF-resa. 

Någon som också varit med på ett hörn är Katrin Zytomierska och under ett avsnitt ryker hon och Julia ihop och det blir bråk. 

Följaren upptäcker detalj i Bingo och Julias bild

En liten rolig grej som nyligen hände var att Julia och Bingo publicerade en bild från Marbella där de mer eller mindre bor på halvtid. På bilden syns paret gå på en bro. Till bilden skrev Bingo en lång, fin text om livet och vad man tycker är viktigt. 

Men en följare – hon la märke till en helt annan sak som till och med chockade Bingo. 

Bingo Rimér svarade följaren. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Enligt en av följarna är nämligen bron på bilden byggd i Sverige. Och ja, mycket riktigt stämmer det. 

Gångbron är tillverkad av Martinsons träbroar i Skellefteå. Den är 70 meter lång och som sådan den längsta hängbron för fotgängare i Spanien. 

Men den kan också ta fordon, då den är 3,5 meter bred och kommunledningen betonar att bron vid behov kan användas av utryckningsfordon, skriver sydkusten.es. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!