Bianca Ingrossos syrliga svar till följaren får följarna att reagera

Dagligen svämmar det in tusentals kommentater på Bianca Ingrossos Instagram. Och då och då väljer hon att svara.


Bianca Ingrossos framgångssaga tycks inte ha något slut. 

Just nu är hon aktuell med sin succéshow BIANCA samt att skönhetsmärket Caia fått en helt egen popup-butik på NK i Stockholm. Under premiärdagen 12 oktober ringlade kön längst gatan och många hade varit på plats från klockan 05.00.

Och slantarna – ja det fortsätter att trilla in. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt källor till Breakit omsatte Caia Cosmetics över 400 miljoner kronor 2022. vad nästa bokslut landar på, det kan vi inte ens drömma om. 

Men det är inte bara programledare, företagare och reklampelare som Bianca sysslar med under sina jobbtimmar. Bianca är även en baddare på sociala medier där hon bara på Instagram följs av över en miljon människor. 

Men att vara Sveriges kändaste kvinna har sannerligen sina för och nackdelar. Dagligen svämmar det in kommentarer under Biancas bilder, många trevliga, men även en del lite mindre trevliga. 

Men under veckan hände någonting som händer titt som tätt – Bianca svarade. 

Bianca Ingrosso:"Då gör jag det" 

I Biancas show kommer det varje vecka en rad olika kändisar som gästar. Förar veckan kom Sveriges statsminister Ulf Kristersson för att testas av Biancas quiz och berätta om livet efter regeringsskiftet. 

Ulf Kristersson gästade Bianca. Bildkälla: discovery+

När Bianca skulle göra reklam för avsnittet hade hon uttryckt sig fel i stavningen vilket gjorde att vissa snabbt var framme med pekpinnarna. 

Men Bianca var även hon – snabb med att svara. 

Bianca Ingrosso svarade sin följare. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Det heter statsminister – du skulle behöva gå om grundskolan", skrev följaren. 

"Va bra då GÖR JAG DET NU", svarade Bianca. 

Och man kan sannerligen säga att svaret genererade reaktioner. Hennes kommentar har i skrivande stund över 500 likes. 

Det är så en slipsten ska dras. 

Senaste nytt

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.

Viaplay: "Svårt göra stora filmer för Norden"

1 timme sedan
Viaplay gör en brakförlust. Strömningsjätten har dragit i nödbromsen och skurit ned på all film- och tv-produktion. Det är svårt att göra stora Hollywoodfilmer bara för Norden, säger vd Jørgen Madsen Lindemann.

De klippen var populärast på Youtube 2023

1 timme sedan
Nu är det klart vilka videor på Youtube som svenskarna har tittat mest på under 2023. För andra året i rad toppar Mauri Hermundsson med sin kanal Uppdrag Mat.

Robinsondeltagaren stoppades av TV4 – försökte smuggla saker till ön

1 timme sedan
Det har sannerligen varit en händelserik säsong av Robinson 2023. Någonting som inte alla vet är att redan innan allt drog igång så försökte en av deltagarna smuggla in saker till ön.

Magnumfotografen Elliott Erwitt död

2 timmar sedan
Han var känd för sina bilder av politiker, filmstjärnor och ikoner som Marilyn Monroe, kärlekspar och hundar – massor av hundar. Nu har den amerikanske Magnumfotografen Elliott Erwitt avlidit, 95 år gammal.