Tove Dalsryd
Tove Dalsryd är en av årets starkaste profiler i Robinson. - Foto: TV4

Robinson-Tove har fått samma present av sin pojkvän i 10 år

Tove Dalsryd är en av deltagarna i årets säsong av Robinson. I en intervju med Nyheter24 berättar hon nu lite mer om sitt liv utanför programmet, bland annat om sin pojkvän.


Ännu en Robinson-vecka är nu igång och hittills kan man sannerligen säga att konflikterna duggat tätt. 

Säsongen har mött ris och ros av tittare som i vissa fall detta år tycker att produktionen borde gått in mer och stoppat osämjan bland deltagarna. Många anser att det i flera fall förekommit ren mobbing, bland annat gällande Therese Tang som tillslut valde att lämna och sedan mellan Tove DalsrydPelle Lilja och Charlie Wiberg

Det gjorde Robinson-Tove på nätterna när de andra deltagarna sov

Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Den infekterade relationen mellan Pelle Lilja och Tove har fortlöpt efter inspelningen och på bådas sociala medier kan man säga att pajer har kastats – och båda har mött stöttning av tittare från olika håll. 

Pelle och Tove har gästat varsin podd där de gett sin version av konflikten. 

– Man ska inte tro på allt man hör och läser, sa Pelle nyligen i Storfräsarpodden. 

– Det sades så mycket obehagliga grejer på ön, skämt och dylikt som produktionen inte ens valt att ta med, sa Tove i podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens

Vidare berättade Tove att hon valde att förbereda sig på en rad olika sätt innan inspelningen. 

Robinson-Toves matknep för att vinna tävlingarna

–  Jag gick upp fem kilo innan inspelningen för att jag visste att man skulle gå ned på Robinson. Så som ni ser mig just nu på ön det är nog min normalvikt tror jag. Och man ser mig ju aldrig utan en kokos i handen så jag försökte att äta på så mycket som möjligt för att hålla mig stark och inte tappa allt för mycket i vikt, berättar hon. 

Och mycket riktigt så fungerade hennes taktik perfekt. Tove har nämligen presterat toppenbra under tävlingarna och innan varje startskott passade hon alltid på att stoppa munnen full med kokos för att få energi. 

Tove tillsammans med pojkvännen Robert. Bildkälla: tovedalsryd/Instagram

Det jobbar Tove Dalsryd med

Hemma i Sverige arbetar Tove som hår och make up-artist vilket gör henne till lite utav en innepinne i Stockholm. Man ser henne titt som tätt på pressträffar inför program samt inför fotograferingar med en rad kända ansikten. 

Bland annat så stylade hon Valter Skarsgård och Hedda Stiernstedt inför pressträffen av nya serien "Börje" som handlar om hockeylegendarens Börje Salmings liv. 

Tove är även sedan många år tillbaka i en relation med sin pojkvän som man här och där kan skymta på hennes Instagram. 

– Vi har varit tillsammans i snart tio år så det är jättemysigt. 

Är han bra på presenter och dylikt?

– Haha jag har faktiskt fått samma present tio år i rad. Jag är ganska enkel av mig och äter ofta samma saker och behöver inte variera mig så mycket haha. 

Vad har han gett?

– Jag samlar på böcker så varje födelsedag får jag en ny bok. Det kanske låter lite tråkigt men det är ju det enda jag vill ha, säger Tove. 

Senaste nytt

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

Viaplay: "Svårt göra stora filmer för Norden"

Viaplay gör en brakförlust. Strömningsjätten har dragit i nödbromsen och skurit ned på all film- och tv-produktion. Det är svårt att göra stora Hollywoodfilmer bara för Norden, säger vd Jørgen Madsen Lindemann.

De klippen var populärast på Youtube 2023

Nu är det klart vilka videor på Youtube som svenskarna har tittat mest på under 2023. För andra året i rad toppar Mauri Hermundsson med sin kanal Uppdrag Mat.

Robinsondeltagaren stoppades av TV4 – försökte smuggla saker till ön

Det har sannerligen varit en händelserik säsong av Robinson 2023. Någonting som inte alla vet är att redan innan allt drog igång så försökte en av deltagarna smuggla in saker till ön.

Magnumfotografen Elliott Erwitt död

2 timmar sedan
Han var känd för sina bilder av politiker, filmstjärnor och ikoner som Marilyn Monroe, kärlekspar och hundar – massor av hundar. Nu har den amerikanske Magnumfotografen Elliott Erwitt avlidit, 95 år gammal.

Romantasy - succégenre som når miljoner

3 timmar sedan
"Alvsex" kallas genren ofta lite nedsättande. Men romantasy-litteraturen, som kombinerar romance och fantasy, har blivit enorm på Tiktok. Det nya dragplåstret Rebecca Yarros lockar nu miljontals läsare.