Omar Rudberg går in i en ny brasch.
Omar Rudberg går in i en ny brasch. - Foto: Jonas Ekströmer/TT/Karl Melander/TT

Omar Rudberg, 25, går in i ny oväntad bransch: “Lyfter hela mig”

Artisten och skådespelaren Omar Rudberg, 25, går in i ytterligare en brasch. Under onsdagen kommer han lansera sitt eget skönhetsvarumärke med fokus på högkvalitativa unisexprodukter.


Omar Rudberg, 25, var med i det populära pojkbandet FO&O. Han satsade senare på en solokarriär inom musiken. Senare började han även skådespela och slog igenom som skådespelare med Netflixserien “Young Royals”.

Omar Rudberg har med sin roll i serien blivit känd världen över och har just nu 2,2 miljoner följare på sitt Instagramkonto.

Omar Rudberg om sin sexuella läggning: "Jävligt läskigt"

Omar Rudberg går in i ny bransch

Men nu ger sig den unga stjärnan in i ytterligare en bransch. Under onsdagen kommer han nämligen att lansera sitt alldeles egna skönhetsvarumärke “OMR Beauty”.

Varumärkets vision är att skapa och utveckla högkvalitativa unisexprodukter för den unga globala konsumenten.

Släpper en unisexparfym

Den första produkten som kommer släppas är en unisexparfym med namnet “INTRO”, enligt ett pressmeddelande.

– Människor jag mött, dofter jag har känt och mina tidigare erfarenheter inspirerade mig till denna doftkomposition. INTRO har den där perfekta balansen mellan kryddigt och fräscht. Det är en doft jag kan bära vid alla tillfällen och som lyfter hela mig, säger Omar Rudberg i pressmeddelandet.

Omar Rudbergs oro i Så mycket bättre 2023: "Är läskigt"

/
Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.