Julia Franzén
Julia Franzén berättar om svårigheterna. - Foto: TV4

Julia Franzén oroar följarna med sin senaste bild

Det är på sin Instagram som Julia Franzén skrivit ut en rad inlägg efter att följarna visat upp sin oro. Men vad är det egentligen som hänt?


Livet rullar sanningen på för Julia Franzén och Bingo Rimér. Det var 2021 som Julia syntes i dejtingprogrammet Bachelorette dör hon skulle dejta en rad killar innan hon skulle dela ut den sista rosen. Men kärlekssagan blev kortvarig och Julia kom egentligen hem till Sverige lika singel som när hon åkte iväg på sitt kärleksäventyr,

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: juliafranzen/Instagram

Inte lång efteråt träffade hon flamman Bingo Rimér på nytt och paret blev upp över öronen förälskade.

Julia Franzén sågas för sitt kostschema: "För jäv*a illa"

Efter det har Julia och Bingo hunnit med att pendla mellan Marbella och Stockholm. Detta då Julia deltid bor i Marbella och arbetar som PT och kostrådgivare. Det fartfyllda livet i både Spanien och Sverige har också hamnat i tv-rutan då Julia fick en egen serie på Prime video. 

Julia Franzén berättade om svårigheterna

Självklart innehåller programmet en hel del glitter och glamour, men Julia och Bingo och även valt att visa upp en lite mörkare bild från sin vardag. Bland annat har Julia tvingats inleda en IVF-resa detta år på grund av att hon drabbats av ett "tidigt klimakterie". 

Julia Franzén grät på Instagram. Bildkälla: juliafranzén.se/Instagram

Nu har Julia med läkarnas hjälp lyckats frysa in ett gäng embryos. Samt något ägg då Julia menar att om någonting skulle hända mellan henne och Bingo så har hon chans att skaffa barn på egen hand. 

Någonting annat tittarna kunnat se i serien är att Julia och Katrin Zytomierska haft något svårt att dra jämt. Bland annat under ett bråk i Marbella då Katrin avbrutit Julia under tiden Julia pratade om sin IVF-resa. 

– Jag tycker om Katrin men det är många plan vi är väldigt olika på, sa Julia då. 

Nyligen avföljde Julia Katrin på Instagram. 

Och under veckan så dök det upp något som följarna blev oroliga över. Ingen vet dock om det är kopplat till Katrin eller inte. 

"Jag vill men får inte". Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram
"Jag vill men får inte". Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Julia Franzén har nämligen skrivit ut att hon blivit hotad och inte kan uttrycka sig som hon vill på sina sociala medier, 

"Jag vill uttrycka mig men får inte. Eller jag orkar inte konsekvenserna som blir. Det är skit men kommer inte att orka ha det såhär länge till. Jag är nog snart tillbaka på ett eller annat sätt". berättade hon. 

Vi hoppas att Julia snart mår bättre!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!