Sindy Niklasson
Vad hände med Sindy Niklasson? Nu berättar hon om sitt liv idag. - Foto: Instagram/Sindyniklasson

Så lever Sindy Niklasson från Unga föräldrar idag: "Älskar mitt liv"

Sindy Niklasson blev känd i TV4-programmet Unga föräldrar, och på Instagram under namnet White Trash Queen. Många år var Sindy drogmissbrukare, något som resulterade i att hennes två barn omhändertogs. I en intervju med Expressen berättar Sindy nu om hur hennes liv ser ut idag.


Sindy Niklasson, 30, är influencern som blev känd för svenska folket i TV4-programmet "Unga föräldrar". Där fick tittarna följa hennes liv med pojkvännen Michael "Knivmicke" Sjöberg och parets barn.

Efter att ha synts i realityserien så fortsatte Sindy livet som influencer, och på Instagram kallade hon sig "White Trash Queen". Där fick de tusentals följarna ta del av hennes liv som präglades av tatueringar, skönhetsingrepp, stökiga kärleksrelationer och en hel del fest.

Sindy Niklasson och Kniv-Micke med sin son. Bildkälla: TV4

Samtidigt missbrukade Sindy droger. Sindy hade börjat med kokain redan som 15-åring, och sedan fortsatte det. 

Hon blev våldsam och aggressiv. I en ny intervju med Expressen berättar Sindy att hon misshandlat sin mamma och syster, och dragit kniv mot hela sin familj.

Sindy blev av med barnen

Sindys liv var en mardröm. Lägenheten var kaos, disk som stått i veckor och "skit överallt", berättar Sindy för Expressen. 

Sindy bara knarkade, och kunde varken ta hand om sig själv eller de två barnen. Till slut ringde hon sin pappa och bad om hjälp. Han kom över och bad henne ta en promenad runt kvarteret. 

När Sindy kom tillbaka var barnen borta. Han hade larmat Socialtjänsten som genast kom och omhändertog barnen, som placerades i en fosterfamilj. Minstingen var bara en bebis då.

Sindy Niklasson år 2016. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Sindy började med heroin

Med barnen borta så börjar Sindy med Subutex. Sedan går hon över till heroin, och börjar prostituera sig.

– Jag började sälja mig själv. Inte i syfte att skaffa pengar – utan för att jag hoppades på att någon skulle döda mig eller åtminstone slå mig. För att jag tyckte att jag inte var värd någonting. Och jag vågade inte ta steget själv, berättar Sindy för Expressen.

Utöver att prostituera sig så säljer Sindy droger på Stureplan. Hon blir insyltad i gängkriminalitet när hon börjar dejta en känd gängkriminell. Slutligen bryter hon sig loss från det förhållandet och börjar sin resa för att få tillbaka sina barn igen.

Sindy Niklasson. Bildkälla: Stella Pictures.

Så lever Sindy Niklasson idag

Sedan den 19 oktober 2019 så har Sindy varit drogfri, och sedan december 2020 är barnen tillbaka hos henne. 

På Instagram berättade hon då om glädjen.

"Jag gjorde det! Idag flyttade mina barn hem igen och vi är en familj igen. Äntligen är det vi 3 tillsammans för alltid, och jag kommer slåss resten av mitt liv för att ge dom det livet de förtjänar", skrev hon då.

Familjen bor i Brandbergen utanför Stockholm.

Idag jobbar Sindy som föräldrastödjare på Qrut – Quinnors rättigheter utan tvång. Utöver jobbet så tränar hon på gymmet och får hop livspusslet med matlagning, lämning, hämtning och aktiviteter. 

– Helgerna är väldigt lugna. Jag är mycket med familjen, vi är nära i dag. Jag har sunda vänner. Jag älskar mitt liv i dag. Även om jag hade det flashigt med en massa pengar så hade jag ju alla mina jävla problem hela tiden. Mina största problem nu är vad ska jag ha på mig för byxor i dag och vad ska jag laga till middag?, säger Sindy till Expressen.

Sindy Niklasson: "Det går att ta sig ur skiten"

För Nyheter24 så berättar Sindy att anledningen till att hon ville göra intervjun med Expressen var för att lyfta verksamheten Qrut där hon jobbar. 

– Jag anser att föräldrastöd är en otroligt viktig insats till föräldrar med problematik. Också för att ge hopp om att det går att ta sig ur skiten och göra en förändring av sitt liv till andra personer som sitter i samma situation som jag tidigare gjorde, säger hon till Nyheter24.

Sindy Niklasson år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Hur känns det nu, vad har du fått för respons på intervjun?

– Det känns bra att den är ute, var väldigt rädd när den skulle släppas för den var så exponerade och rå, har aldrig velat släppa in internet så nära förr då det är lättare att hålla en fasad. Men responsen har varit otroligt fin och jag är väldigt glad över att redan fått se att den gett resultat med tanke på hur många som skrivit och bett om att få råd i hur dom ska gå tillväga för att få hjälp, berättar Sindy för Nyheter24.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!