Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Theo Wahlgren fick åka in till sjukhuset. - Foto: pernillawahlgren/Instagram

Theo Wahlgren tillbaka på sjukhus

Det var under veckan som Pernilla Wahlgren skrev ut till sina följare att hon åkt in till sjukhuset med sonen Theo Wahlgren. Han var där för ett par månader sedan vilket gjorde följarna oroliga.


Det var i slutet av september som Pernilla Wahlgren skrev ut på sina sociala medier att hon tvingats åka in till sjukhuset med sonen Theo Wahlgren

I samband med sin nya show skulle hon gästa nyhetsmorgon vilken hon rappt fick ställa in. 

"I dag blev jag tvungen att avbryta mitt i en stor fotografering och snabbt avboka min medverkan i "Efter fem" då min Theo ringde mig från vårdcentralen och hade gjort EKG som visade avvikelser på hjärta. Vi blev såklart oroliga, då läkaren på vårdcentralen tog detta på allvar, och bad oss att åka direkt till Karolinska för vidare undersökning, skriver hon i inlägget. 

Theo Wahlgren tackade nej till succéprogrammet

"Vi blev kvar där hela kvällen, och det gjordes ytterligare ett EKG som visade på avvikelse även där, så då togs det fler prover och vi fick invänta hjärtspecialist. De trodde att det ev kunde vara hjärtmuskelinflammation. Men efter flera timmars väntan fick vi det oerhört lättade beskedet att det inte var det sista , utan antagligen en ”naturlig” avvikelse som tydligen kan förekomma på unga idrottande killars hjärtan i synnerhet. Jag är EVIGT tacksam att vi kunde få åka hem med detta positiva besked i bagaget…!", 

Och under veckan fick mamma-hjärtat känna på ännu en omgång. 

Theo fick nämligen ta sig ännu en tur till sjukhuset. Men denna gång var det för ett återbesök. 

Theo Wahlgren var på återbesök. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

"Jag återvände till sjukhuset med ett eget barn som hade efterlängtad tid för ultraljud på hjärtat. Allt såg bra ut. Bästa julklappen vi kunde få". 

Härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!