Theo Wahlgren och Pernilla Wahlgren
Theo Wahlgren fick frågan om att vara med i Masked Singer. - Foto: Discovery+ och Anders Wiklund/ TT

Theo Wahlgren tackade nej till succéprogrammet

I Wahlgrens Värld avslöjades det att lillebror i familjen fick frågan om att medverka i populära programmet Masked Singer...


Tredje säsongen av Masked Singer är i rullning och panelen är tillbaka i sina stolar för att gissa rätt på de svenska kändisarna som gömmer sig bakom maskerna. Tre personer har redan avslöjats vem de är bakom masken. I senaste avsnittet var det “Superhjälten” som fick ta av sig masken efter en duell mot “T-Rex och Forskaren”. 

Medan Felix Herngren, Nour El-Refai och Pernilla Wahlgren var ute och cyklade lyckades Måns Zelmerlöw gissa rätt på os-guldmedaljören Carolina Klüft. Måns första vinst för säsongen.

Theo Wahlgren fick frågan om att vara med i Masked Singer

I det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld fick tittarna följa med Pernilla på en middag med sönerna Oliver IngrossoTheo Wahlgren och Benjamin Ingrosso på Olivers krog "Olli". Väl på restaurangen berättar Benjamin om Theos samtal från Masked Singer.

Theo Wahlgren kan inte låta bli att fnittra när storebror Benjamin Ingrosso återberättar samtalet. Bildkälla: Skärmbild/Discovery+

Benjamin återberättar samtalet där personen från Masked Singer frågar Theo om han vill vara med och Benjamin imiterar sin lillebror.

"Ja kanske, en fråga ingår det någon gage i det här" återberättar Benjamin att Theo frågade.

Masked Singer personen svarade ja och berättade en oklar summa, vilket fick Theo att bli såld.

"Ja vi kör!"

Benjamin imiterar sin lillebror. Bildkälla: Skärmbild/Discovery+

Benjamin berättar sedan att Masked Singer var tvungna att ta tillbaka sin fråga men sa att han kunde få vara med nästa år, vilket Theo inte gick med på.

"Nej, det var nu eller aldrig. Tack ändå, hejhej." Benjamin imiterar hur Theo avslutade samtalet med Masked Singer och alla börjar skratta.

Familjen börjar skratta när Benjamin återberättade om gaget. Bildkälla: Skärmbild/Discovery+

Pernilla blev dock besviken över att det inte blev något med Theos medverkan i Masked Singer.

– Först tyckte jag att det var roligt att han ens fått frågan men att han hade tänkt att tacka ja? Jag blev så förvånad. Här har vi en kille som inte gillar att stå på scen. 

Pernilla Wahlgren var i chock över att Theo tänkte ställa sig på scen. Bildkälla: Skärmbild/Discovery+

Pernilla fortsätter förklara varför det hade varit roligt att Theo var med i programmet. 

– Jag är så ledsen att det inte blev av för grejen är att jag hade aldrig någonsin gissat på Theo. Nej jag hade aldrig gjort det. Han hade kunnat stå där framför mig och rappa, jag hade inte ens tänkt tanken att han ens skulle överväga att vilja vara med. 

Pernilla förklarar att detta förändrar hela hennes bild av Theo.

– Alltså efter det här vet man ju ingenting med Theo han kanske kommer tacka ja till Let’s Dance.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!