Robinson 2024
Tove Dalsryd kunde knappt tro sina ögon. - Foto: TV4

Robinson-Tove chockad över vad hon hittade i sin frys

Tove Dalsryd var en av årets mest färgstarka deltagare i Robinson 2023 och har efter programmets gång fått en ordentlig skara trogna följare på Instagram. Under veckan valde hon dock att att lägga ut någonting tämligen speciellt.


Tove Dalsryd har minst sagt blivit en het potatis efter att hon stegade in med buller och bång i Robinson 2023

Efter sin medverkan i programmet har Tove fortsatt att uppdatera tittarna om vistelsen på ön genom små videoklipp på sin Instagram där hon nu följs av omkring 32 000 människor. 

Det gjorde Robinson-Tove på nätterna när de andra deltagarna sov

Hon har bland annat gett sin version av bråket med Karolina Tilander samt dispyten hon hade med Pelle Lilja. Men Tove har även uttalat sig i olika intervjuer och poddar om vad som ägt rum under inspelningen. Bland annat om hur gänget sov, åt samt hur de gick på toaletten. 

Tove Dalsryd var en av deltagarna i Robinson. Bildkälla: tovedalsryd/Instagram
Tove halkade på målsnöret. Bildkälla: toledalsryd/Instagram

– Medan de andra sov kunde jag vara uppe och äta kokos för att hålla energin uppe. Men i övrigt så sov man ganska bra trots att alla sov tillsammans, berättade hon i Nyheter24: Sanning & Konsekvens

Någonting hon även delade med sig av var var tittarna inte fick se. 

– Det var en hel del som klipptes bort. Delar av bråk samt en del olämpliga skämt. Vissa saker kunde nästan folk ha fått åka hem för, berättade hon. 

Och ja, det här med hur man går på toaletten?

– Haha alltså folk gick in i djungeln men jag gick ned i vattnet. Man hade ju sprutdiarré av all kokos ändå så lika bra att göra det där det försvann direkt. 

Hur mycket tränar egentligen Robinson-Tove? Svaret kommer att förvåna dig

Trots ett konstant intag av kokos så har Toves intag av en del frukt inte förändrats. I veckan skulle hon nämligen in i frysen och rota. Då upptäckte hon någonting hon inte väntat sig. 

TV4-profilen Tove Dalsryd: "Vad i..."

Tove hade nämligen haft sin mamma på besök hemma i sin lägenhet. Hon bad då mamman att hjälpa henne att frysa in två klasar bananer. 

Men ja, det hela gick inte som tänkt. 

Mamman hade nämligen delat varje klase i tu. Och sedan, utan att skala bananerna skjutsat in dem i frysen – med skal. 

Tove Dalsryds mamma hjälpte henne att frysa in bananer. Bildkälla: tovedalsryd/Instagram

– Ursäkta. Men vad är detta? Jag bad min mamma som var här att frysa in bananer. Så har hon frusit in.....alla med skalet kvar? Hur ska 

Robinson-Toves matknep för att vinna tävlingarna

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!