Saga Frisk Sundberg
Saga och Rosanna dejtar. - Foto: Christine Olsson/TT/Instagram

Bianca Ingrossos assistent Saga dejtar Rosanna Charles

Det har länge spekulerats huruvida Rosanna Charles och Bianca Ingrossos högra hand Saga Frisk Sundberg har haft en fling. Och mycket riktigt stämmer det.


Bianca Ingrossos skönhetsimperium blomstrar för fulla muggar och expanderar konstant. I takt med att framgångssagan accelererat har även nya människor tillkommit i hennes liv. Många anställda som hon arbetar med blir Bianca även väldigt nära vän med. Det fick följarna bland annat se i dokumentären "Imperiet Bianca". 

En av de som synts mycket är Lovisa Worge som Bianca bland annat driver företaget "ANI Jewels" med. Företaget omsätter idag 19 miljoner kronor och har även en liten pop up-butik i Stockholm. Lovisa började som Biancas assistent i början av 2018 men snabbt utvecklades jobbrelationen till att tjejerna blev bästa vänner

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Men under det senaste året har tjejerna synts allt mindre tillsammans, vilket Bianca valde att svara på i podden "Högt i tak". 

Pernillas stränga ord om Biancas assistent Saga: "Inte min favorit"

– Vi ses ju typ aldrig längre. Hon lever sitt liv. Vi jobbar ju ihop med ANI men vi har på senaste tiden... vi vill lite åt olika håll, så kanske man kan säga? Men vi är fortfarande toppenbra vänner, sa Bianca då. 

Saga Frisk Sundberg är Biancas nya högra hand

Under det senaste året har istället ett nytt ansikte dykt upp bredvid Biancas sida. Det är ingen mindre än Saga Frisk Sundberg, 20, som nu hänger med Bianca på Caia-kontoret där hon arbetar som "Content creator". 

I Wahlgrens värld har Bianca hintat om att tjejerna både har kul på kontoret och utanför. Båda älskar nämligen fest och mingel. 

Bianca Ingrosso kritiseras efter bilderna från nyår

– Jag är så tacksam över att ni alla verkar gå så bra ihop, sa Pernilla som under ett avsnitt gästade Caia-kontoret. 

– Ja, jag och Saga haha.... man kan säga att vi går väldigt bra ihop på helgerna, säger Bianca samtidigt som att alla börjar att småfnissa. 

Saga Frisk Sundberg går ofta ut tillsammans med Bianca. Bildkälla: discovery+

– Men Emelie, du håller koll på henne eller?, frågade Pernilla Biancas andra kollega Emelie Feola

– Ja jag är bara hemma jämt, det är de andra typ som går ut och shottar håller på, svarar Feola. 

– Men bra... du är min favorit-kompis-assistent. Inte du Saga. BAD INFLUENCE!, säger Pernilla. 

Det hela var dock sagt med glimten i ögat och hela sällskapet hade sig ett gott skratt. 

Men i och med att tjejerna hängt med gemensamma vänner har även Saga träffat en av Bianca Ingrossos nära vänner Rosanna Charles vars podd hon tidigare gästat. Och precis som många tisslat och tasslat om så fattade tjejerna tycke för varandra snabbt. 

Rosanna Charles och Saga Frisk Sundberg dejtar

Under sommaren sågs Saga, Rosanna och Bianca hänga friskt hemma hos Sanna och John Guidetti samt mingla loss i på Stockholms innekrogar. Någonstans här började Rosanna och Saga att ta sin relation till en ny nivå som var mer åt dejtinghållet. 

Det hela har det spekulerats om men det var inte förrän i veckans avsnitt av "Högt i tak" som Rosanna ärligt svarade på frågan kring henne och Saga. 

– Hur länge har Saga och Rosanna varit tillsammans?, läste Sanna Guidetti upp ur frågelådan. 

– Haha....alltså.... ja men vi har väl hängt i typ fem-sex månader, svarade Rosanna då. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!