Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso la under veckan upp en bild. - Foto: Anders Wiklund/TT

Bianca Ingrossos senaste bild skapar stor oro hos följarna

Bianca Ingrosso publicerade nyligen en bild som minst sagt gjorde hennes följare väldigt oroliga. "Aldrig mått så här dåligt", skriver hon.


Bianca Ingrosso, 28, lever just nu i en framgångssaga.

Skönhetsmärket Caia (som gjort henne ekonomiskt) oberoende blomstrar och har nu expanderat till USA och Storbritannien. I skrivande stund omsätter Beauty Icons Holding AB enligt "alla bolag" över 600 000 miljoner kronor, vilket ej är slantar som går av för hackor. 

Utanför succéföretaget så har även Bianca sin helt egen talkshow dit alla de hetaste profilerna, svenska som internationella bjuds in för att berätta om sina liv. 

Bianca driver även företaget Ani Who AB tillsammans med vännen Lovisa Worge. Ani omsätter i skrivande stund omkring 19 miljoner kronor. 

Men trots framgångssagan är det inte lätt att vara Sveriges just nu kändaste kvinna. I dokumentären "Imperiet Bianca" har tittare och följare fått bevittna den mörka sidan av kändisskapet som ofta gör sig påmind. 

Imperiet Bianca. Bildkälla: HBO Max

– Man får ju se till så att hon äter, sover och tar hand om sig.... samt att hon inte tar åt sig av alla elaka saker som folk säger. Det har ju kommit fram folk på gatan som spottat på henne när hon är ute med hundarna, berättade Vanessa Lindblad. 

Bianca har även berättat att främmande män ofta dyker upp i hennes trappuppgång för att sitta och vänta på att hon kommer hem. 

Bianca Ingrosso: "Länge sen jag mådde så dåligt"

Och ja, det stannar dessvärre inte där. 

Trots glada och glamorösa bilder på Instagram så valde Bianca att lägga ut en bild där hon berättar att hon under den senaste tiden mått väldigt dåligt. 

Bianca Ingrossos text. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Jag har inte mått såhär dåligt på väldigt länge så som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, till och med ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende. Kärleken till mig själv har varit på minus", skriver hon bland annat. 

Bianca Ingrossos följare ger henne kärlek. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Men Biancas följare var inte långsamma med att överösa henne med kärlek och komplimanger efter inlägget. 

Vi hoppas att Bianca mår bättre snart. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!