Charlotte Perrell
Charlotte Perrelli är en av våra absolut mest folkkära sångerskor. - Foto: Stella Pictures

Charlotte Perrelli och Anders Jensens tavla lämnar följarna i chock

Charlotte Perrelli valde att visa upp sin tavla på Instagram. Och man kan minst sagt säga att det var många av följarna som reagerade.


Charlotte Perrelli, 49, är en av våra absolut mest folkkära sångerskor. Idag lever hon ett stillsamt liv tillsammans med sin make Anders Jensen och barnen i det soliga Spanien. Paret har valt att behålla sitt hus i Djursholm då de ofta åker till Stockholm för jobb. Men majoriteten av dagarna på året kommer att spenderas i just Spanien. 

Charlotte Perrelli och Anders Jensen. Bildkälla: Stella Pictures

Men det inte många vet är att det inte var helt säkert att det just skulle bli Charlotte och Anders. 

Charlotte hade nämligen gått igenom en tuff skilsmässa från Nicola Perrelli omkring år 2008. Efter det kände hon för att vara lite själv och fokusera på annat i livet än en relation. 

Men några år efter skilsmässan befann sig Charlotte Perrelli på semester i Spanien, när hon plötsligt hittade ett tre veckor gammalt meddelande på Facebook. Och meddelandet, det var ifrån Anders Jensen. 

Han hade sett hennes konsert och skrev att han tyckte hon var bra och att det vore trevligt att ses. Efter det sa det klick och paret gifte sig 2015 och fick två gemensamma barn. 

Anders Jensens enorma miljontillgångar

Anders Jensen är VD på Ryds bilglas som har svindlande tillgångar på över 661 256 miljoner kronor. Ryds Bilglas är en av de största aktörerna på den svenska marknaden när det kommer till reparation och utbyte av vindrutor på bilar.

Han är även verksam i fler bolag som även de – går på räls. 

Anders Jensen och Charlotte Perrellis tavla föreställer...

Charlottes och Anders flådiga liv kan man följa på respektive parters Instagram där de titt som tätt visar upp glimtar från sin lyxiga vardag. Och en av deras bilder fick nog de flesta att stanna upp i sitt scrollande med tanke på vad tavlan föreställer. 

Charlotte publicerade nämligen en bild på en tavla – som föreställer henne själv. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!