Hanna Hedlund
Hanna Hedlund berättar nu vad som hände mellan henne och Martin Stenmarck. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Hanna Hedlund riktar syrlig känga mot Martin Stenmarck: "Skitsamma..."

För tre år sedan meddelade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de skulle skiljas efter att ha varit ett par i 20 år. Nyheten slog ner som en bomb i kändisvärlden. Nu berättar Hanna Hedlund om en av anledningarna till att det helt enkelt inte höll mellan paret.


Hanna Hedlund och bästa vännen Jessica Wahlgren är nästan exakt lika gamla. Hanna föddes den 24 januari 1975, och Jessica såg för första gången världens ljus den 15 januari 1975.

Med mindre än två veckor mellan sig har det ofta fallit sig naturligt att de har gemensamma födelsedagsfester, något som de berättar om i sin podd Å andra sidan. I det senaste avsnittet berättar de om hur det gick till när de arrangerade en gemensam födelsedagsfest när de bägge fyllde 40.

De bästa vännerna Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund har en podd ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

På plats var Jessicas ex-make Linus Wahlgren, som höll ett väldigt uppseendeväckande tal. I podden berättar nämligen Jessica att flera vänner hade reagerat på hans tal då han hade skämtat om att de bråkade mycket under sitt äktenskap.

Linus och Jessica var ett par i 10 års tid, men år 2012 så ansökte de om skilsmässa. Att de många bråken var anledningen till att de gick skilda vägar är inte något som varken Jessica eller Linus har hymlat med, berättar hon i podden.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck. Bildkälla: Stella Pictures.

Hanna Hedlund om äktenskapet med Martin Stenmarck

Även Hanna Hedlund har starka minnen från 40-års festen. Då var hon gift med artisten Martin Stenmarck. Hanna och Martin var ett par i 20 års tid, och gifte sig år 2016. 

Under sitt långa förhållande fick de tre barn ihop – sonen Love och döttrarna Saga och Ida. Men år 2021 så meddelade Martin och Hanna att de skulle separera.

"Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par", skrev paret i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Martin Stenmarck har ny flickvän – och Hanna Hedlund har ny pojkvän

Sedan dess har både Martin och Hanna gått vidare på varsitt håll. Martin Stenmarck har sedan en tid tillbaka en ny flickvän, och även Hanna har en ny kärlek i sitt liv.

Hanna Hedlund berättar nu vad Martin Stenmarck gjorde på hennes 40-års fest. Bildkälla: Stella Pictures.

I fjol berättade Hanna mer om sin hemlige kärlek, och avslöjade faktiskt vad han jobbade med – och till skillnad från Hanna så är det inte "showbiz" som gäller för honom.

Hanna Hedlund avslöjar vad Martin Stenmarck gjorde på hennes födelsedagsfest

I podden berättar Hanna Hedlund om vad Martin Stenmarck gjorde för henne på födelsedagsfesten.

– Jag kommer också ihåg att Martin – nu med tanke på varför man är skild höll jag på att säga – så...Han hade ju något gigg så han kom ju sent på kvällen. Det bara slog mig nu. Att han kom väldigt sent. Han var väldigt frånvarande. Jag kommer ihåg hans tal. Det handlade om hur jag fick HONOM att känna. Det kommer jag ihåg. Det var inte så mycket om mig på ett sätt. Skitsamma, säger Hanna i podden.

Martin Stenmarck. Bildkälla: Stella Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!