Hanna Hedlund har en ny kärlek.
Hanna Hedlund har en ny kärlek. - Foto: Claudio Bresciani/TT/Stella Pictures

Hanna Hedlund om nya kärleken: "Härligt att ha lite pirr i magen"

Efter över 20 år tillsammans med Martin Stenmarck valde de att gå skilda vägar. Efter en tid blev Hanna Hedlund redo att dejta igen och har nu träffat en ny kärlek.


Var kommer Hanna Hedlund ifrån?

Hanna Hedlund är en svensk sångerska och skådespelerska. Hon föddes den 24 januari 1975 i Hanebo och fyller 49 år vintern 2024.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Efter över 20 år tillsammans så valde Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att gå skilda vägar. 

Efter uppbrottet kände Hanna Hedlund en stor sorg, men som sedan släppte och blev något annat. I en intervju med Expressen berättar hon om frihetskänslan efter uppbrottet.

– Nu kan jag känna en frihetskänsla i att det har blivit så här. Det är inte som att jag vill sitta här och förespråka skilsmässor. Men jag tycker att jag har hittat tillbaka till mig själv. Jag är en bättre mamma, med mer tålamod. Jag tycker att jag är bättre på mitt jobb och en bättre kompis eftersom jag har mer tid, säger Hanna till Expressen.

Har Hanna Hedlund barn?

Tillsammans med Martin Stenmarck har Hanna Hedlund tre barn. De har döttrarna Ida och Saga samt sonen Love.

Hanna Hedlunds syster Lina – vem är äldst?

Hanna Hedlund har en syster som heter Lina. Lina är också en svensk sångerska och tidigare medlem av musikgruppen Alcazar. Hanna Hedlund är storasyster till Lina, som är några år yngre.

Hanna Hedlunds pojkvän – vem är hennes nya kärlek?

En tid efter uppbrottet med Martin Stenmarck började Hanna Hedlund att dejta igen. Nu berättar hon för Amelia att hon träffat en ny kärlek.

– Det är häftigt att möta någon med samma passion och intresse för sitt yrke, fast i en helt annan bransch, säger hon till Amelia. 

Den nya kärleken är inte offentlig och vem det är vill hon inte gå ut med än. Men under radioprogrammet "Gry Forsell med vänner" kunde hon avslöja att de träffats under hennes turné, något som Aftonbladet också skrivit om.

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen, säger hon i programmet.

Vad heter Hanna Hedlund på Instagram?

På Instagram heter Hanna Hedlund @hedlund_hanna.



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!