Melinda Jacobs
Melinda Jacobs har donat till det i ett rum. - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson

Melinda Jacobs bild på barnens sovrum skapar kaos hos följarna

Melinda Jacobs älskar att dela med sig av sina och maken Martin "E-Type" Erikssons dagliga bestyr till sina följare. Under veckan delade hon bland annat en bild på sina söners rum och snabbt var reaktionerna igång.


Livet rullar sannerligen på för Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson

Melinda och E-Type träffades på en middag med gemensamma vänner och hade ägnat hela kvällen åt att prata om allt mellan himmel och jord. 2022 valde profilerna att gå ut offentligt med att de var ett par. 

I januari 2023 föddes parets första gemensamma barn Izadora som snabbt fick följa med mamma ut på röda mattan. Men sedan var det dags för parets nästa steg i livet – nämligen att gifta sig. 16 september samlades 300 gäster i Vadstena kyrka för att bevittna paret säga ja till varandra. 

De vigdes av inga mindre än Ulf Kristerssons fru Birgitta Ed. Ulf och Birgitta är några av parets bästa vänner och de syns flitigt umgås med varandra.

Melinda Jacobs, Martin "E-Type" Eriksson och dottern Izadora. Bildkälla: SVT

Man kan minst sagt säga att det var fler kända ansikten på plats. Christian ”Kicken” Lundqvist, Stefan Sauk och Carola Häggkvist var några andra som minglade runt på bröllopet. Linda Thelenius, Dr Alban och Sarah Dawn Finer befann sig också på plats.

Och menyn, den gick inte av för hackor. 

Bland annat så serverades toast skagen, högrev och en hjortrondröm. 

Meny från Melinda och E-Types bröllopsmeny. Bildkälla: Instagram

Melinda Jaobs bild skapar reaktioner

Efter bröllopet har paret varit i full gång med renovering av sitt nya hus i Vadstena dit flyttlasset gått för Melinda, E-Type, Izadora samt för alla Melindas bonusbarn. 

Melinda har fått en hel del komplimanger och fin kritik från sina följare angående hennes inredning och stil i hemmet. Sist visade hon upp en bild på sina söners sovrum och snabbt var kommentarerna igång. 


Tapeterna gick hem i stugan. Bildkälla: Instagram

Tapeterna är blåa med små luftballonger som flyger i luften. Och vi måste medge att de är väldigt söta. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!