Tareq Taylor varnar följarna för bedragare.
Tareq Taylor varnar följarna för bedragare. - Foto: Henrik Montgomery/TT och Andreas Hillergren/TT

Tareq Taylors skarpa varning till följarna: "Förfärligt"

Tareq Taylor lyfter ett varningens finger i ett nytt inlägg i sociala medier. Bedragare har nämligen utgett sig för att vara tv-profilen och försökt lura inte ont anande följare på pengar.


"Trädgårdstider", "Stjärnorna på slottet", "Över Atlanten" och "Kockarnas kamp". Ja, Tareq Taylor har sannerligen synts i många olika program, på olika kanaler, under de senaste åren. 

När han inte syns i tv-rutan uppdaterar Taylor flitigt på sitt Instagram-konto och framför allt är det då recept och matlagning som står i fokus.

Men nu har han delat med sig av ett inlägg som är betydligt mer allvarsamt.

Allt om Tareq Taylor: Skilsmässan, dottern och nya flickvännen Sofia Ståhl

Tareq Taylor. Foto: Janerik Henriksson/TT

Tittarilska efter detaljen i Tareq Taylors matprogram: "Det är bara fel...."

Tareq Taylor: "Blockera omedelbart"

I inlägget riktar han sig till sina över 335 000 följare och varnar för bedragare.

"Än en gång vill jag varna er alla för falska konton i mitt namn. Detta är det enda kontot jag har på den här plattformen. Jag kommer aldrig att kontakta er och ha långa konversationer och jag kommer aldrig under några omständigheter att be er om pengar", skriver han och fortsätter vidare:

"Om ni blir kontaktade av ett konto i mitt namn så blockera omedelbart och om du redan haft kontakt med liknande konton så kontakta polisen och anmäl. Det är fullständigt förfärligt att dessa människor lurar och bedrar andra människor på det här sättet. Jag och mitt team anmäler alla konton vi ser, men det är tyvärr sällan Facebook eller Instagram gör någonting åt det. Var rädda om er allihopa."

Tittarna om Tareq Taylors nya program: "Finns ett stort problem"

Tareq Taylors videoklipp får följarna att rasa: "Det är åt h*lvete"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!