- Foto: Stella Pictures & Pexels

Fröken Snusks mello-låt läckt på Tiktok – bryter mot SVTs regler

Frökens Snusks mello-bidrag "Unga och fria” läcktes under fredagen på Tiktok. Videon har i skrivande stund över 300 000 visningar.


Epadunks-drottningen Fröken Snusks mello-bidrag ”Unga och fria” har läckt på Tiktok. Klippet läcktes i förmiddags och har i skrivande stund över 300 000 visningar, något som Expressen var först att rapportera om. 

Liamoos ärliga ord om Fröken Snusk: “Hon verkar veta hur…”

Bryter mot Melodifestivalens regler 

Reglerna för bidragen i Melodifestivalen är att de inte får spelas officiellt förens på lördagskvällen när programmet sänds. Men det finns ett undantag för klipp som SVT själva väljer att publicera.

Videon som just nu sprids på Fröken Snusk är en inspelning från gårdagens repetition och är ursprungligen från SVT själva.

”Vi gör bedömningen att det är någon som olovligt plockat klippet från SVT play och publicerat på TikTok. Vi söker nu TikTok för att se om det går att plocka ned videon.”, skriver Anders Wistbacka, projektledare i Melodifestivalen, i ett sms till Expressen.

Allt om Fröken Snusk: Namnet, åldern, skandalerna och Mello

Danny Saucedos diss mot Mello-konkurrenterna: "Vad f*n?"

Så reagerade Gunilla Persson på Samir & Viktors Mello-flopp

/
Senaste nytt

Hon är Jay Smiths kända syster

1 timme sedan

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

2 timmar sedan
Vårens mest stjärnspäckade film är här. Förutom megastjärnor som Timothée Chalamet och Zendaya har "Dune: Part two" också blågula inslag. TT har träffat Stellan Skarsgård och Rebecca Ferguson.

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

2 timmar sedan
Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

3 timmar sedan
Han var en del av de flestas barndom och med "Idas sommarvisa" blev han hela Sveriges – främst alla barns – kompositör. Tonsättaren och jazzmusikern Georg Riedel är död, 90 år gammal.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

idag 04:16
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.

George Michael hedras med mynt

idag 02:04
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.