Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren publicerade en video som Bauer kommenterat. - Foto: niclaswahlgren/Instagram

Christian Bauers vassa pik till Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren publicerade en video där han dansar och spelar luftgitarr. Inte långt efter att videos publicerades la Christian Bauer en kommentar.


Det var i mars 2021 som Pernilla Wahlgrens, 56, och Christian Bauers, 58, vägar korsades för första gången. 

Men det hela var ingen slump. 

För hur var det nu Pernilla och Christian träffades? Jo, profilerna träffades via gemensamma vänner som hade sagt till dem båda att de borde gå på dejt med varandra. 

Det som tittarna fick bevittna i Wahlgrens värld var en berusad och nervös Pernilla som dök upp på dejten. Hon hade nämligen druckit bubbel tillsammans med bästa vännen Jessica Wahlgren Norman som tidigare var gift med Pernillas bror Linus Wahlgren

Som tur var tyckte Bauer bara att det var sött med en lite lullig Pernilla och sa direkt att han givetvis ville ses igen. Efter några dejter rullade det hela på och paret blev inte långt efter det offentliga. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i Lidingö kyrka. Bildkälla: Stella Pictures.

I slutet av 2023 gifte sig paret i smyg och på plats i Lidingö kyrka var endast deras närmaste familj och bara en hand full vänner. 

Några som så klart som korvspad var på plats var alla Pernillas syskon. Efteråt när både Bauer och Pernilla publicerade en rad bilder från den stora dagen var hela familjen snabba med att ösa ut sin kärlek i kommentarsfälten. 

Och man kan sannerligen säga att kommunikationen på sociala medier fortsatt. Det fick vi ett smakprov på när Niclas Wahlgren la upp en fartfylld dansvideo. 

Christian Bauer kommenterar på Niclas video

Niclas Wahlgren lämnade för några år sedan showbiz för att istället sadla om till personlig tränare. Han har inte heller velat synas i Wahlgrens värld utöver ett avsnitt där han tränade Pernilla. 

Hans fysiska skills väljer han istället att visa upp på sina sociala medier, bland annat sin Instagram. 

I en video dansar han vilt och spelar luftgitarr. Till den har han skrivit texten:

"Trevlig vecka på er! Få in lite energi och rörelse varje dag så blir det bra". 

Niclas har nyligen umgåtts med Pernilla och Christan Bauer och högt troligt klagat på en eventuell ryggskott. Just därför så var Bauer snabb med att pika Niclas om att "ryggskotten såg ut att vara borta". 

Christian Bauers kommentar. Bildkälla: cebauer/Instagram

Och vi kan gott instämma – det eventuella ryggskottet ser absolut ut att vara borta. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!