Alex Ceesay
Alex Ceesay hade frågestund – och svarade på även de mest privata funderingarna. - Foto: Anders Wiklund/TT Bild, Youtube/Alex Ceesay

Nu svarar Alex Ceesay på privata sexfrågan

Efter en längre paus på Youtube så har rapparen Alex Ceesay nu gjor comeback. I en ny video så har han och flickvännen Ellie nu svarat på följarnas frågor – och en av frågorna är väldigt privat.


Rapparen Alex Ceesay, 32, har tillbringat många år av sitt liv i fängelse. Bland annat har han avtjänat ett långt fängelsestraff på anstalten Kumla som är en så kallad "klass etta", det vill säga har säkerhetsklass ett. 

Flera av Ceesays låttexter handlar just om den kriminella banan som präglat en stor del av hans liv, där både vapen och narkotika har stått i centrum.

Men efter att ha tagit flera återfall så bestämde sig Ceesay i fjol för att bli drogfri, och i februari 2024 så firade han 11 månader utan droger. På Instagram har Alex Ceesay flera gånger tackat sin flickvän Ellinor "Ellie" Heienbrok, 24, för stödet. 

"Mitt råd till dig är skaffa nån som får dig att vilja bli bättre i alla aspekter av ditt liv och nån som är värd att göra den förändringen för…så gjorde jag", skrev han i en hyllning till flickvännen.

Alex Ceesay. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Alex Ceesay är tillbaka på Youtube

På Youtube har Alex Ceesay genom åren uppdaterat sina hundratusentals prenumeranter mer om vad som händer i hans liv. Men de senaste månaderna har det ekat tomt inne på hans kanal. 

Detta då Alex Ceesay fokuserat på att jobba på sin nykterhet på ett behandlingshem.

Men i veckan valde Alex att svara på följarnas frågor. I en ny video, som han döpt till Jobbigt ärligt Q&A med oss så svarar Alex och Elli på de funderingar som följarna har. Det handlar om både Ceesays kriminella förflutna, drogmissbruket – men också om förhållandet med Ellie.

Alex Ceesay berättade öppet om sitt tidigare drogmissbruk, och svarade på följarnas frågor. En person undrar om han "absar efter slajfet". Absar är slang för absitens och slajf är slang för kokain. Bildkälla: Youtube/Alex Ceesay

En av frågorna som paret väljer att svara på är av mer privat natur. Frågan handlar nämligen om de nedre regionerna så att säga.

– Har du stor snor*e? Ja det har jag. Så att...Du kanske inte vill bekräfta eller dementera, säger Alex Ceesay och vänder sig till Ellie.

– Jag tror att hennes tystnad säger allt. Ja, jag har en stor snorre, säger han vidare i klippet och skrattar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!