Magdalena Graaf och Sasa Jensen
Magdalena Graaf och Sasa Jensen är ett par. - Foto: Nils Petter Nilsson/TT Bild, Vilhelm Stokstad/TT Bild, Instagram/magdalenagraaf

Magdalena Graaf och Sasa Jensen är ett par: "Glad och lycklig"

Magdalena Graaf möter våren med en ny kärlek i sitt liv. Eller ny och ny – han har funnits i Magdalenas liv i många år. "Jag känner mig glad, lycklig och lugn" skriver Magdalena om sin pojkvän Sasa Jensen.


Det var våren 2020 som det stod klart att Magdalena Graaf och sambon Filip Larsson skulle separeras. Då hade de varit ett par i 10 år, och tillsammans fick de sönerna Charlie och Louie. 

I samband med att Maggan och Filip gick skilda vägar så avslöjade Magdalena mer om vad som låg bakom beslutet. Filip hade nämligen träffat någon annan som han skrev med bakom Magdalenas rygg.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättade hon för Amelia.

Magdalena Graaf och Filip Larsson. Bildkälla: Stella Pictures

Magdalena Graaf och Louie Marti var ihop i tre år

Efter uppbrottet från Filip så träffade Magdalena senare skådespelaren Louie Marti, 45. Paret hade en stormig relation där Magdalena bland annat avföljde Louie på Instagram, och de gjorde slut ett par gånger för att sedan bli tillsammans igen. 

År 2021 friade Louie till Magdalena, och de var förlovade fram tills ett bråk – som slutade med att de sedan blev ihop igen. I april 2023 så förlovade de sig på nytt.

Men i september 2023 så stod det klart att Magdalena och Louie gått skilda vägar för gott, och på Instagram skrev Louie bland annat och tackade för de tre år de fick tillsammans och avslutade med att skriva att han både älskade och respekterade Magdalena fastän det var slut mellan dom.

Magdalena Graaf och Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures.

Magdalena Graaf har en ny pojkvän – det här är Sasa Jensen

Efter uppbrottet från Louie Marti så möter nu Magdalena Graaf våren med en ny kärlek vid sin sida. Eller ja, ny och ny – det visar sig att paret faktiskt känt varandra sedan de var tonåringar. Mannen som fått Magdalena Graaf på fall är ingen mindre än Sasa Jensen, 50. 

Sasa Jensen var deltagare i Big Brother år 2015. Bildkälla: Vilhelm Stokstad/TT Bild

Den som har koll på sin svenska reality minns kanske att Sasa varit med i Big Brother år 2015. Han lämnade däremot självmant programmet för att vara med sin son som då var sjuk i leukemi. 

I skrivande stund befinner sig Magdalena och Sasa på semester i Spanien, och på sin blogg berättar Magdalena nu om sitt nya förhållande.

Magdalena Graaf. Bildkälla: Nils Petter Nilsson/TT Bild

"Ja, det är väl ingen idé att mörka…Vi har sprungit runt som två tonåringar och kladdat på varandra. Så det har väl knappt undgått någon stackare. SÅ jag kan ju inte riktigt lämna det okommenterat här inne heller", skriver Magdalena.

Hon berättar att de sprang på varandra för en tid sen, men att de känt varandra sedan de hade falsk-leg som tonåringar, och att han faktiskt är en gammal ungdomskärlek från tonåren.

"Det ligger rätt i tiden. Lite nystart. Jag är på rätt plats. Frisk. Utvilad själ. Landad och lugn", skriver hon vidare.

Sasa Jensen. Bildkälla: Vilhelm Stokstad/TT Bild

Magdalena skriver att han är en vanlig, jordnära kille med ett vanligt jobb och större barn.

"Han är klar med allt, och oxå redo för en andra lugn akt i livet. Svårare eller konstigare än så är det inte. Vi tar det som det kommer och gör ingen större affär av det", skriver Magdalena.

Hon berättar att Sasa inte är särskilt bekväm med offentligheten, så därför kommer hon framöver inte att publicera så mycket om honom.

"Men jag känner mig glad, lycklig och lugn. Och det är väl meningen med livet?", avslutar hon.

Grattis till kärleken säger vi!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!