Louie Marti och Magdalena Graaf
Louie Marti och Magdalena Graaf har gjort slut efter tre år tillsammans. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Louie Martis första ord om uppbrottet från Magdalena Graaf: "F*ck up..."

Louie Marti och Magdalena Graaf har gjort slut ännu en gång. "Livet blir inte alltid som man hoppades på", skriver Magdalena. Nu kommenterar även Louie Marti uppbrottet.


I maj 2020 så meddelade Magdalena Graaf, 48 att hon och sambon Filip Larsson, 49, skulle gå skilda vägar. Paret hade då varit tillsammans i 10 år, och under sin tid ihop fick de sönerna Charlie och Louie.

Magdalena Graaf och Filip Larsson gjorde slut

Innan uppbrottet planerade Magdalena och Filip att gifta sig. Men de hann aldrig fram till altaret.

"TYVÄRR lyckades vi inte. Vi förlorade varandra längst vägen. 10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap", skrev Magdalena i sin blogg.

Ett år senare avslöjade Magdalena att anledningen till deras separation var att Filip hade träffat en annan. I en intervju med tidningen Amelia berättade Magdalena mer om hur hon upptäckte det hela.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, sa hon.

Magdalena Graaf och Filip Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Magdalena Graaf och Louie Marti blev ihop

Efter separationen från Filip så gick Magdalena senare vidare och blev ihop med skådespelaren och kocken Louie Marti. 

Parets relation var något stormig, och de gjorde slut flera gånger för att sedan bli ihop igen. Hösten 2021 så friade Louie till Magdalena på en kebabrestaurang i Stockholm. 

Magdalena Graaf och Louie Marti på biopremiären av Suedi. Efter filmen så friade Louie på en kebabrestaurang i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.
Magdalena Graaf och Louie Marti höll ihop från och till i tre år. Bildkälla: Stella Pictures.

Men i januari 2022 så avföljde dom varandra på Instagram, och i samma veva skrev Magdalena flera insinuerande inlägg om Louie Marti, varvat med ironiska kommentarer på hans Instagram. Paret hittade tillbaka till varandra, och blev ihop igen.

Louie Martis ärliga ord om Hells Angeles: "Jag säger som kungen..."

I april 2023 meddelande Louie Marti att de förlovat sig på nytt. "Nu jävlar blir det bra", skrev han och avslutade med "älskar dig min samer".

Nu står det klart att Magdalena och Louie har gjort slut ännu en gång. På Instagram fick Magdalena frågan om hon var singel igen, och hon valde då att svara i kommentarsfältet.

"Jepp, livet blir inte alltid vad man hoppades", skrev hon.

Sista gången på röda mattan ihop. Magdalena Graaf och Louie Marti på Kristallen hösten 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Videon på Louie Marti och Tunnelbanenettan skapar kaos: "Som gjorda för varandra"

Louie Martis första ord om uppbrottet från Magdalena Graaf

På Instagram skriver nu Louie Marti för första gången om uppbrottet från Magdalena, där han tackar för de tre år de fick ihop.

"Jag är långt ifrån perfekt men jag fick dig skratta och jag älskade dig från hela mitt trasiga hjärta och jag gjorde så gott jag kunde. Jag är en fuck up men jag var din fuck up ingen annans i 3 år️. Man ska respektera varandra fast det är slut. Och det gör du och jag älskar dig Engla Maria Magdalena Graf", skrev han bland annat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!