Tommy Nilsson
Tommy Nilsson och Linda Olsson har varit ett par sedan 2008. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Instagram/Linda Olsson

Tommy Nilsson om åldersskillnaden till 20 år yngre Linda: "Orkar inte ligga..."

Tommy Nilsson och hans 20 år yngre sambo Linda Olsson har varit ett par sedan år 2008, och förlovade sedan 2016. Men något bröllop har det ännu inte blivit – och det finns en stor anledning till det. Och nej, det handlar inte om åldersskillnaden.


Tommy Nilsson, 63, och Linda Olsson, 44, träffades på Guldmasken år 2008. Deras första gemensamma barn fick de 2011 i form av sonen Tim, och sedan har barnglädjen fortsatt för familjen. Våren 2022 fick de dottern Leona. Det var de första barnen för Linda – men långt ifrån de första för Tommy.

Sedan sitt äktenskap med Malin Berghagen har Tommy barnen Linn och Isak, och även dottern Angelica och sonen Kalle från två andra relationer.

Det jobbar Linda Olsson med

Precis som Tommy så har även Linda en kreativ ådra som heter duga. Hon är skådespelare och dansare och har bland annat spelat en stor roll i musikalen Tootsie med bland andra Robert Gustafsson och Ola Forssmed. I sommar är hon åter aktuell på musikalscenen då hon kommer att vara med i Ojdå en till med Robert Gustafsson. 

Utöver det så är Linda även med i Mama Mia The Party! vars biljetter minst sagt sålt som smör.

Därför har inte Tommy Nilsson och Linda Olsson gift sig

Sedan år 2016 bor familjen i en ljuvlig enplansvilla byggd 1969, med solig uteplats i Åkersberga. Samma år – 2016 – så friade Tommy till Linda som sa ja. Men åren har gått och något bröllop har det inte blivit.

I en intervju med Allas berättade Tommy att det helt enkelt handlade om att de bägge har så fullspäckade scheman. Något liknande sa Tommy till tidningen Expressen i fjol:

– Vi har fan inte fått till det bara. Alltså tid, sa Tommy Nilsson då.

Men i samma intervju utvecklade Tommy lite mer om att det faktiskt är lite annat som också ligger bakom det faktum att bröllopet fortfarande inte har blivit av.

Tommy Nilsson. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

– Vi måste samsas lite om hur det ska gå till. Jag kan tänka mig att gå ut på gräsmattan och gifta mig med mina närmaste vänner och jag tror att Linda vill ha ett lite större bröllop, förklarade Tommy Nilsson för tidningen.

Ett annat alternativ som de fnulat på är att ha en stor fest där de ska viga sig.

Hur det hela slutar – det återstår att se!

Tommy Nilsson om åldersskillnaden till Linda Olsson

Den stora åldersskillnaden mellan Linda och Tommy märks mest av efter att de fått småbarn. Att Linda är 20 år yngre än Tommy Nilsson är något som den folkkära artisten mest märker när det krävs fysisk ansträngning av honom.

– Det är klart att jag inte orkar ligga på golvet och springa och leka kull runt huset lika mycket som jag gjorde när jag var 30. Förhoppningsvis har man något annat som kompletterar, sa Tommy Nilsson till Expressen då.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!