Erika Persson
Den nya festbilden på Erika Persson väcker starka reaktioner. - Foto: Stella Pictures, Instagram/Erika Persson

Hatstorm mot Erika Persson efter nya festbilden: "Osmaklig"

Den nya festbilden på Erika Persson har skapat en stor hatstorm på Gunilla Perssons Instagram. Reaktionerna har inte låtit vänta på sig, och nu har Gunilla gått in och försvarat dottern.


Få kan ha missat att Gunilla Persson, 65, och dottern Erika Persson, 21, varit i Sverige de senaste veckorna. Anledningen till mor och dotters besök på de kallare breddgraderna var att Gunilla skulle tävla i Melodifestivalen 2024 med sitt bidrag I Won’t Shake (La La Gunilla).

Erika och Gunilla Persson. Bildkälla: Johan Nilsson/TT Bild

Trots att inte Gunilla gick hela vägen till final i Mello så har hon minst sagt tagit sig hela vägen in i svenskarnas hjärtan. Hon lyckades nämligen med en riktigt stor bedrift då hennes låt letade sig hela vägen till andra plats på Svensktoppen. 

Den hade då alltså en bättre placering än både Peg Parnevik, Zara Larsson, Viktor Leksell, Loreen och Fröken Snusk. Den låt som låg före Gunilla var Benjamin Ingrossos Kite.

Utöver att repa inför Mello så har det varit ett fullspäckat schema för Gunilla som hunnit med flera intervjuer med pressen, morgon-tv, frisörbesök och en träff med designern Lars Wallin. Dessutom har Gunilla avverkat ett par kändismingel i form av att gå på röda mattan för Den Lilla Sjöjungfrun The Musical, Bindefeld Pizza på Brillo och ett mingel på Oyster Bar i Stockholm.

Vid sin sida har Gunilla ofta haft Erika, och även Erika har skapat rubriker vart hon än gått. 

Något som tidningen Expressen i dagarna avslöjade var vem som faktiskt är pappa till Erika Persson. Det är nämligen något som Gunilla hållit hemligt i flera decennier – men nu står det klart att det är en 90-årig miljardär som har varit med på Forbes lista över USA:s 400 rikaste människor.

Bilden på Erika Persson skapar kaos i Gunilla Perssons kommentarsfält

På Instagram delade Gunilla med sig av bilder från premiären av Lilla Sjöjungfrun, och de kläder som Erika valt kvällen till ära väckte väldigt starka reaktioner i Gunillas kommentarsfält då en del av Gunillas följare menade att Erika var "alldeles för lättklädd".

Några kommentarer lyder:

"Tycker att Erica är för lättklädd Inte snyggt"

"Det är inte snyggt alls, ingenting verkar höra ihop, kjolen ser ut som en filt. Bikini på en fest. Tyvärr inte snyggt"

"Hur kan man Gunilla tillåta sin dotter att vara så lättklädd?"

"Hade jag haft den dottern hade hon aldrig fått klä sig så, lite väl lättklädd"

"Har flickstackarn inga kläder?"

"Hemskt klädval Erica…bio INTE beachen"

"Konstig klädstil inte snyggt alls Erica"

"Ser inte bra ut!"

Bilden på Erika Persson som väckte starka reaktioner i Gunilla Perssons kommentarsfält. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet har Gunilla Persson gått in och svarat på en del av de elaka kommentarerna om Erika.

"Hon är sjöjungfru! Läs på", skriver Gunilla till en följare, och till en annan person skrev Gunilla "Vilka elaka människor det finns!".

Flera följare har även råkat i luven på varandra, och många är det som tar Erika i försvar och skriver att hon har rätt att ha på sig precis vad hon vill – och påminner om en viktig lärdom: Ser man någonting man inte gillar går det faktiskt väldigt bra att scrolla vidare.

Reaktioner på Gunilla Perssons bild på dottern Erika. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!