Mia och Jesper Parnevik
I år firar Mia och Jesper Parnevik 30 år som gifta. Men det är inte det enda som paret firar i år. Jespers födelsedag gick inte obemärkt förbi. - Foto: Sören Andersson/TT Bild, Jessica Gow/TT Bild

Här dansar Mia Parnevik helt naken – med mobilen som trosa

Mia Parnevik kastade (under)kläderna och gav sin make Jesper Parnevik en födelsedagspresent som han sent kommer att glömma.


Familjen Parnevik har alltid varit rejält bjussiga med sig själva. I realityserien Parneviks fick tittarna i tre säsonger lära känna en av Sveriges mest färgstarka familjer med mamma Mia och pappa Jesper Parnevik i spetsen, och såklart barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix.

Den fjärde och sista säsongen sändes 2018, men sedan dess har familjen fortsatt att verka i rampljuset. Systrarna Peg och Penny har poddat ihop i många år, och Peg har utöver det en lukrativ artistkarriär. Hon var även en av artisterna i Så mycket bättre 2023.

Mia och Jesper Parnevik. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Phoenix Parnevik satsar på skådespelaryrket, och under 2024 är han aktuell i filmen Sommartider - Filmen om Gyllene Tider, där han spelar trummisen Micke Syd Andersson.

Jesper och Mia bor i en megamiljonvilla i Florida, och där lever de en bekymmersfri vardag nära sol och bad. Den 7 mars fyllde Jesper Parnevik 59 år, och givetvis uppvaktades han av hustrun Mia på födelsedagsmorgonen.

Klockan 06.00 på morgonkvisten så dansade nämligen Mia in i sovrummet, sjungande på Happy Birthday Mr President – en version som Marilyn Monroe framförde till John F Kennedy på Madison Square Garden 1962, då han fyllde 45 år.  

Marilyn Monroe och John F Kennedy på Madison Square Garden 1962. Bildkälla: Stella Pictures.

När Monroe framförde låten så bar hon en ikonisk klänning designad av Bob Mackie för Jean Louis. Klänningen gjorde en comeback i rampljuset år 2022 när Kim Kardashian bar klänningen på Met Gala. Något som Bob Mackie inte var förtjust i.

Kim Kardashian i Marilyn Monroes klänning. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det var ett stort misstag. Marilyn var en gudinna. En galen gudinna, men en gudinna. Hon var bara helt fantastisk. Ingen fotograferas som hon. Och klänningen gjordes för henne. Ingen annan borde ses i den klänningen, sa han i en intervju med Entertainment Weekly.

Mia Parnevik dansade in naken till Jesper Parnevik

Men när Mia Parnevik framförde den klassiska födelsedagssången så blev det ingen Marilyn Monroe-blåsa. Istället var Mia närapå helt naken – hon bar bara en kofta över axlarna – men körde utan både bh och trosor. För skötet så höll hon sin mobil – med mobilens ficklampa påslagen.

Mia Parnevik dansade in med mobilen som trosa och en banan i högsta hugg. Bildkälla: Instagram/jesperparnevik

"Min bästa födelsedag någonsin. Jag upptäckte precis att hon hade lampan på", skrev Jesper på Instagram om klippet.    

I kommentarsfältet är det många av Jespers följare som fick sig ett gott skratt, och de fräcka skämten står som spön i backen.

Några reaktioner lyder:

"Lite ljus i mörkret i dubbel bemärkelse"

"I can’t undo what I just watched.. lol"

"Vilken entré! Och jag kan inte sluta skratta när jag ser att du håller mobilen lysande mot den nedre delen"

"Vore trist med ett oavsiktligt videosamtal just då"

"Du lyste upp sagogrottan och han fattade nada…. eller?", skrev en följare – och då svarade Jesper:

"Follow the light..."

Jesper Parnevik skämtade friskt med följarna. Bildkälla: Instagrams kommetnarsfält

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!