Bingo Rimér
Julia Franzén och Bingo Rimér visar sina terapisessioner i nya säsongen av "Bingo och Julia". Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se/STELLA Pictures/Patrik Österberg

Bingo och Julia går i parterapi – det här är varför

Bingo Rimér och Julia Franzéns relation har gått både upp och ner. Den nykära fasen är förbi och relationen har kantats av en hel del bråk. I den nya säsongen av "Bingo och Julia" kommer vi få ta del av deras terapisessioner och vad deras bråk handlar om.


"Bingo och Julia" säsong 2 har premiär den 5 april på Amazon Prime Video. I den nya säsongen får tittarna bland annat följa paret när de planerar tre bröllop och försöker starta en egen familj. Delar ur den stora extrafamiljen får också stort utrymme i serien, bland annat ska Julias moster Ann få hjälp att hitta sitt livs kärlek. Amazon Prime har tidigare utlovat "intima sessioner med Bingo och Julias parterapeut" i serien.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: STELLA Pictures/Jari Kantola

Den perfekta relationen spräcks

Många skulle antagligen inte vilja visa samtal inifrån sin parterapi för hela svenska folket, det är något av det mest privata man kan göra. Det är däremot något som Bingo Rimér och Julia Franzén har valt att visa folket i den nya säsongen.   

Inför den nya upplagan av parets realityprogram, där deras terapisessioner kommer visas, är det inte konstigt att nerverna börjar svaja.

– Förra gången sa vi att bilden av den perfekta moderna familjen kommer att spräckas. Den här gången kommer bilden av den perfekta relationen spräckas, säger Julia i Aftonbladet

Hon fortsätter:

– Det känns så klart lite sorgligt för det är ju skönt att gömma sig bakom det. Men vi är inte alltid glada på varandra. Jag tror vi är redo och att det var ett nödvändigt steg att visa den här sidan. Men det känns ju inte kul och man känner: ”fan, ska folk lägga sig i nu”. Det är mer att folk kan få gotta sig i våra problem.

Bildkälla: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Därför går Bingo och Julia i parterapi

Den nya säsongen av Bingo och Julias realityserie kommer vara mer rå än den tidigare med mycket fokus på parets relation och utmaningar. Julia menar att de i den nya säsongen är mer "bjussiga" och paret har valt att banda sin parterapi. 

Trots att Bingo och Julia inte varit ett par särskilt länge befinner de sig nu i någon sorts "sjuårskris". I vissa frågor har de olika syn på hur en relation egentligen ska se ut. Julia förklarar att hon inte tror att man ska behöva ha det så jobbigt, att man kan göra det ganska enkelt och inte bråka. 

– Jag känner att ibland har man en ”animal spirit” som man måste få släppa ut. Allt måste fram, man måste lyfta på alla stenar. Vad blir det annars?, tycker Bingo Rimér.

Paret har valt att filma terapisessionerna och bråkar som om kamerorna inte är där. Julia förklarar att de är sig själva fullt ut och att materialet är totalt filterlöst. 

– Men vi båda har ju adhd och bryr oss inte om redigeringen utan tänker att ”det där blir jättebra”, säger hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

1 timme sedan
Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

2 timmar sedan
Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.