Felicia Aveklew
Felicia Aveklew berättar om tankarna kring barn. - Foto: Instagram

Felicia Aveklew: "Därför vill vi inte skaffa barn"

Youtubeprofilen och entreprenören Felicia Aveklew får dagligen frågan om huruvida hon och pojkvännen snart vill skaffa barn. Nu valde hon en gång för alla att svara.


Influencern och Youtubestjärnan Felicia Aveklew, 26, har idag över 249 000 följare på Instagram och omkring 197 000 prenumeranter på YouTube. 

Felicia har under många år varit en het potatis på Youtube och förra året släppte hon sin eget sminkmärke Lowd Cosmetics som hyllat av både vanligt folk som make up-artister. 


Felicia har valt att vara väldigt personlig på sina sociala medier vilket hon ofta hyllas för. Bland annat postade hon en hel del stories där hon peppade sina kvinnliga följare till att gå och ta cellprov.

– Vi måste normalisera att gå iväg och göra cellprov så därför tänkte jag att jag ska ge er lite information som jag kommer att få under dagen då jag ska besöka gyn. Jag trodde idag att vi skulle ta en bit av minlivmodertapp då det på min förra undersökning visade sig sist att jag hade cellförändringar. Men tydligen ska vi vänta med det då det är stor chans att de läkar ut av sig självt. Så nu ska vi vänta i ett par veckor igen och har det inte läkt ut då så tar man en bit av etappen, berättade hon då.  

Hon har också diskuterat preventivmedel samt hur det kan vara att ha problemhy då hon tillfälligt drabbades av hormonell akne. 

I övrigt så är det mycket träning jobb och mys i hennes video och någon som är vanligt förekommande är pojkvännen Emil Fransson


Paret köpte nyligen en ny lägenhet ihop och det dröjde inte länge förrän en viss fråga slog som spön i backen. 

Felicia Aveklew: "Därför vill jag inte skaffa barn"

I sin senaste vlogg berättar Felicia att det är en viss fråga som hon får – flera gånger om dagen. Nämligen – när hon vill skaffa barn?

– Jag får denna fråga 50 gånger varje gång jag har frågestund. Och jag ska vara ärlig.... just nu ser jag inte barn i mitt liv. Varken jag eller Emil är redo att bli föräldrar och vi vill prioritera allt annat än att skaffa barn just nu. Jag vill prioritera mig till 150 procent. Jag är nog för självisk tror jag? Hade jag blivit gravid nu hade jag gjort abort. Och ja... så är det nu. Som svar på frågan så tror jag inte att jag vill ha barn faktiskt. Men vem vet hur man känner om några år...

Hon fortsatte: 

– Gällande giftemål så är vi inte helt säkra när det sker. Vi kommer att gifta oss men vi har ingen stress med det heller ska jag säga er, berättar Felicia. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!