Så håller Mandelmanns gnistan vid liv.
Så håller Mandelmanns gnistan vid liv. - Foto: Johan Nilsson/TT/Jonas Ekströmer/TT

Så håller Gustav och Marie Mandelmann gnistan vid liv

Marie och Gustav Mandelmann har hållit ihop i över 30 år. De träffades genom en konsthögskola och har i dag flera barn ihop och driver familjeföretaget Mandelmanns trädgårdar.


Gustav och Marie Mandelmann tog hela svenska folket med storm när deras program “Mandelmanns gård” började sändas på TV4 år 2017.

I programmet har vi fått följa paret på deras självförsörjande gård i Djupadal i hjärtat av Österlen

Utöver det populära tv-program har vi fått följa Marie Mandelmanns resa i tävlingen “Let's Dance”, där hon tog sig ända till en semifinal. 

Då kommer paret Mandelmann tillbaka i rutan

Paret vill inspirera med sina böcker

Paret har även släppt flera böcker om självhushåll och olika recept.

– Vi har fått en plats som vi har ansvar för, vill utveckla och förädla. Vi vill inte jobba mot naturen utan förstärka den. Samtidigt vill vi bjuda in människor att ta del av detta, har Gustav sagt till Hemtrevligt.

Mandelmanns besked om gårdens framtid: "Stor förändring"

Foto: Johan Nilsson/TT

Så träffades Gustav och Marie Mandelmann

Gustav Mandelmann träffade Marie via en konstskola i Bohuslän. Bara ett par veckor efter att paret träffats så förlovade de sig och sedan år 1996 så har familjen drivit sitt familjeföretag i Djupadal på Österlen.

Paret har nu hållit ihop i över 30 år och kärleken är lika stark som den var första dagen de träffades, trots uppgångar och nedgångar genom åren.

Gustav Mandelmann: "Jag är bipolär"

Så håller paret kärleken vid liv

I en intervju med Aftonbladet berättar paret hur de har gjort för att få relationen att hålla i alla dessa år.

– Det gäller att prata med varandra och hitta framtidsdrömmar som man båda brinner för och även göra projekt tillsammans. Det är också härligt att laga en god middag och göra det där lilla extra. Sådant måste man absolut göra, har Marie sagt till Aftonbladet.

Ett nytt par har flyttat in på Mandelmanns gård: ”De är riktiga rymlingar”

/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

1 timme sedan
Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.