Elena Belle
Gleb Savchenko och Elena Belle har gjort slut. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle/STELLA Pictures

Elena Belle och Gleb Savchenko har gjort slut

Hollywoodfrun Elena Belle och "Dancing With the Stars"-stjärnan Gleb Savchenko har gjort slut. Deras relation verkade skakig under 2023 och det spekulerades redan då om de hade gjort slut, men nu är det bekräftat.


Elena Belle, 39, har tidigare medverkat i bland annat TV3:s Svenska Hollywoodfruar. Innan hon började dejta "Dancing With the Stars"-stjärnan Gleb Savchenko, 40, var hon gift med Michael Theanne. I början av 2020 kollapsade Theanne i sitt hem i Los Angeles och avled. Paret träffades på Ibiza 2015 och blev direkt blixtkära. Året därpå gifte de sig på paradisön Bort-Bora och 2017 föddes deras dotter Luna Belle Theanne.

I programmet Svenska Hollywoodfruar fick man följa Elena Belle och Michael Theannes vardag. Elena har flertalet gånger pratat om Michael och beskrivit honom som en väldigt snäll och omtänksam person.

Luna Belle, Gleb Savchenko och Elena Belle 2023. Bildkälla: STELLA Pictures/ddp/abaca press

Relationen har varit skakig – tog bort alla bilder

Det var i augusti 2021 som Elena att hon och dansaren Gleb var ett par. På Instagram har paret visat upp en perfekt fasad och i början av 2023 visade de upp sina matchande kärlekstatueringar på plattformen. 

Elena Belle visar upp bilder från nya lägenheten

Kort därpå verkade det däremot vara skakigt i relationen och Elena raderade alla bilder med Gleb på Instagram. Hon frågade dessutom sina följare om tips på salonger som utför laserborttagning av tatueringar. Det var många följare som frågade om paret gjort slut, men fick inga svar på sina frågor. 

Elena Belle och Gleb Savchenko har gjort slut: "Det hände bara"

Nu bekräftar Hollywoodfrun Elena Belle och "Dancing With the Stars"-stjärnan Gleb Savchenko att de har gjort slut. Det säger Savchenko i en intervju med amerikanska Page Six – de har inte varit ett par sedan ungefär en månad tillbaka. 

Elena Belle har raderat alla bilder på pojkvännen Gleb: "Har ni sett att...?"

– Det hände liksom bara. Folk säger alltid att livet händer och ibland tänker jag, "Hur hände det ens?" Hon är en fantastisk mamma, en fantastisk person och allting. Det är bara timingen, säger Gleb i Page Six.

Han fortsätter:

– Vi hade varit tillsammans i nästan tre år och jag hade, typ, den bästa tiden av mitt liv med henne. Det finns vissa saker som helt enkelt inte fungerade.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!