Jessica Almenäs
Jessica Almenäs avslöjar en detalj om nya säsongen av "Love is Blind Sverige". Bildkälla: Johan Paulin/Netflix/Jessica Gow/TT

Jessica Almenäs avslöjande om "Love is Blind" säsong 2

"Love is Blind Sverige" blev en succé både i Sverige och internationellt. Den första säsongen hamnade på strömningstjänsten Netflix globala topp tio-lista. Nu avslöjar programledaren Jessica Almenäs en detalj om säsong två, som kommer sändas 2025.


Dejtingprogrammet "Love is Blind Sverige" tog inte bara hela vårt avlånga land med storm, utan det blev även en stor succé internationellt. Programmet hade premiär på Netflix den 12 januari 2024 och hamnade på strömningstjänstens globala topp tio-lista över de mest sedda serierna i världen.

Under en pressträff i mars 2024 avslöjade även Netflix att programmet kommer tillbaka med en andra säsong under 2025. Nu avslöjar Jessica Almenäs, som var programledare i första säsongen, en detalj om den nya säsongen.

LÄS MER: Ett öppet brev till Jessica Almenäs – och din jävla vikt

Jessica Almenäs var programledare för första upplagan av "Love is Blind Sverige". Bildkälla: Rickard Aronsson/Netflix

LÄS MER: Love is blind-Oskar avslöjar sanningen om bröllopet: “Kan inte säga”

LÄS MER: Love is blind-paret har fått barn – det ska han heta

Jessica Almenäs: "Spelar in säsong två"

Programmet "Love is Blind" går ut på att singlar dejtar en rad andra singlar i "kapslar", med en vägg emellan sig. Detta för att de vill bli älskade för sitt inre, istället för att bli dömd av yttre och kanske ytliga faktorer. Personerna får inte se varandra förrän de väljer någon de vill gifta sig med och då får de träffas för första gången.

Det var i mars som Netflix bekräftade att det blir en andra säsong av programmet. Efter avslöjade om att succéformatet kommer tillbaka under 2025, var det däremot fortfarande inte känt hur castingprocessen ser ut eller när programmet spelas in.

– Jag spelar ju in "Love is Blind" säsong två, avslöjar nu programledaren Jessica Almenäs för Expressen.

Bildkälla: Johan Paulin/Netflix

LÄS MER: Jessica Almenäs ryter ifrån efter orden om utseendet: "Kommer blocka direkt"

Jessica Almenäs om "Love is Blind": "Lite hemlig"

Jessica Almenäs bekräftar nu att hon återvänder som programledare för succéprogrammet "Love is Blind Sverige".

– Det känns jättekul, säger hon till tidningen.

Däremot kan hon inte avslöja några detaljer om den nya säsongen i nuläget, som kommer sändas 2025. Jessica kan inte heller avslöja om det kommer bli några förändringar sedan den första säsongen.

– Man måste vara lite hemlig med det där. Men det är i pipeline i alla fall kan man väl säga och Netflix vill gärna gå ut med det där själv när det är läge, berättar hon.

MISSA INTE: Love is Blind-deltagare tvingades svara på fråga om vikt

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!