Elin Härkönen
Elin Härkönen ger ett ärligt svar på kärleksfrågan. - Foto: breakitandyouwillmakeit/Instagram

Elin Härkönen bryter tystnaden om uppbrotten

Elin Härkönen får ofta frågor som gäller hennes kärleksliv. Och denna gång valde hon att ge ett väldigt ärligt svar.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var 2020 som Poalo Roberto greps misstänkt för sexköp under en polisrazzia på en lägenhetsbordell i centrala Stockholm. Paolo erkände brottet och hamnade strax efter i intervjustolen på TV4 där han intervjuades av Jenny Strömstedt

– Jag har en sån grej i livet, att när det går bra för mig – jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar – då hittar jag alltid något sätt att förstöra det, berättade han och fortsatte: 

– Det har varit olika typer; det har varit våld, väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag tycker egentligen är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos i mig.

Polo Roberto i TV4-soffan där han intervjuades av Jenny Strömstedt. Bildkälla: TV4

Efter sexköpet fick Paolo sparken från sitt programledarjobb på TV4, där han varit både programledare för både "Robinson" och "Farmen". 

Evanoff Group AB som stod bakom varumärket "Paolos" köpte ut Roberto för 126 kronor.

I dag har Paolo kommit på fötter och driver sitt gym ute i Nacka samt är med och driver Il Posta Da Paolo som är italiensk restaurang som slagit upp i Sundbyberg. 

Under samma period som Paolo greps så var han tillsammans med träningsprofilen Elin Härkönen, 29, som bland annat varit med i Elitstyrkans hemligheter. Relationen tog slut i samband med sexköpsskandalen. 

"Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn och som vägrar lära sig av sina misstag", skrev hon i ett inlägg på Instagram.  

Anthony Yigit var en av de som klarade sig hela vägen i Elitstyrkans hemligheter. Bildkälla: TV4

Men Elin gick vidare och träffade i slutet av 2020 boxaren Anthony Yigit som även han var med i Elitstyrkans hemligheter. 2023 förlovade sig paret men samma år valde de att gå skilda vägar. 

Elin har efter det hela varit väldigt tyst om det hela. Men under veckan fick hon en fråga på Instagram som gällde just kärlekslivet. 

Elin har nämligen varit iväg på en inspelning och kom tillbaka – fylld med känslor. 


Elin Härkönen svarar. Bildkälla: breakitandyouwillmakeit/Instagram

Följaren frågade kort och gott: "Vad hände med kärleken?"

Elin valde då att med ett lika kort svar skriva: "Tack snälla. Bra fråga".