Måns Zelmerlöw
Måns och Ciara har återförenats. - Foto: Naina Helén Jåma/TT

Här återförenas Ciara och Måns Zelmerlöw – efter svåra tiden isär

Måns och Ciara Zelmerlöw har gått igenom en svår tid, någonting som Måns valde att berätta efter att ett elakt otrohetsrykte börjat florera. Men nu syns profilerna tillsammans igen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var 2017 som Måns Zelmerlöw gick ut med att han hittat sig en ny kärlek – och det var ingen mindre än Ciara Janson. I "P4 Extra" berättade han för programledaren Titti Schultz hur paret träffats och flikade då in att hans förförarnummer inte direkt gått som en dans i början. 

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade. Jag fick syn på henne och försökte direkt att dra på charmen.... men hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon kanske insåg att jag var rätt kul, sa Måns Zelmerlöw i radiointervjun.

LÄS MER: Måns Zelmerlöw bryter tystnaden efter ryktet: "Det är svårt"

När profilerna gästade "Tillsammans med Strömstedts" berättade Ciara att Måns spaning hade stämt och att hon till en början inte alls var så intresserad. 

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, för du var så snygg och hade saker och ting på plats. Så det var definitivt en komplimang, sa Ciara i programmet.

Måns och Ciara har gått igenom en tuff tid. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Surret under minddagen på bröllopet gav minst sagt avkastning. I dag har paret två gemensamma barn och är gifta. 

Men i början av maj hände någonting. Ciara avföljde nämligen Måns på Instagram, någonting som även skulle komma med en flodvåg av rykten. Bland annat ryktades det om att Måns köpt sex, någonting han snabbt gick ut och dementerade. 

LÄS MER: Den här bilden la Måns Zelmerlöw upp efter att Ciara avföljt honom

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, säger Måns Zelmerlöv till Aftonbladet.

Efteråt har man kunnat följa Måns och Ciaras liv på olika håll via deras sociala medier. 

MISSA INTE: Ciara Janson Zelmerlöws nya bild från sovrummet: "Sparkade ut Måns"

Men under veckan – då drog nog många efter andan av Måns uppdatering. På bilden med honom satt nämligen Ciara och barnen. 

Måns Zelmerlöw: "Självklart är de här"

Under veckan har nämligen Måns slagit upp en pop-up lounge i Båstad där man kan avnjuta ett glas av hans egen cava eller en krämig cappuccino med naturutsikt. 


Men utöver gäster, personal och livemusikerna så var det ett annat gäng som befann sig på plats. Nämligen Måns familj. 

Ciara, barnen och Måns. Bildkälla: manszelmerlow/Instagram

"Klart familjen kommer till öppning", skrev Måns på sin Instagram tillsammans med en bild på Ciara och barnen. 

/