Pink knäade Mayer i skrevet

"Jag kissade blod i flera dagar".


Artisten John Mayer är mest känd för att ha haft ett kärleksförhållande med Jennifer Aniston, men han börjar nu göra sig ett namn som åsiktsmaskin. Han är nämligen en mycket flitig användare av Twitter. Förutom att tjafsa med Perez Hilton om Perez misshandel har han nu även vädrat sina åsikter om artisten Pink.

Han berättar att han har bråkat ganska friskt med artisten. Bägaren rann över när Pink knäade John i skrevet med sitt vältränade knä. John berättar på Twitter hur han kände efter incidenten.

– Pink knäade mig i skrevet utanför Chateau Marmont. Jag kissade blod i flera dagar, men jag ställde aldrig till en scen.

Det är inte första gången kändisarna hamnar i bråk. I oktober förra året utnämnde Pink John Mayer till den mest hatade kändisen, efter att de träffat varandra på en fest i Hollywood Hills. På festen hamnade de i ett stort gräl där Pink anklagade John för att bara ligga med blåsta tjejer. De verkar inte ha förlåtit varandra direkt.

Skrivet av:

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

3 timmar sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

3 timmar sedan
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.