Pink och Carey älskar nakendans

Brukar även brottas på hotellrummet.


Artisten Pink har avslöjat två av sina största passioner här i livet som dessutom gjorde att hon återförenades med sin man Carey Hart.

Hon gillar att brottas och att dansa naken på fester. Pink och Carey separerade tidigare i år men blev ihop igen en månad senare.

– Allt är bra mellan oss igen, säger stjärnan till the Sun.

Pink som just nu turnerar i Australien med Carey i släptåg är glad över att vara tillsammans med sin man igen. Och framförallt att åter få dela sina passioner med honom.

– Carey och jag spenderar mycket tid med att brottas på vårt hotellrum. Vi brukar även dansa nakna på olika fester. Det är så himla roligt, säger hon till The Sun.

Se Pink snuskbrottas med sig själv:

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

2 timmar sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

2 timmar sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

2 timmar sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

idag 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.