Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alex Schulman har blivit pappa

- 05/07/2009, 16:56 -

Charlie Schulman anlände till Visby lasarett.

Sveriges nya bloggdrottning har kommit till världen. Succéförfattaren Alex Schulman och sambon Amanda Widell har fått en dotter: Charlie Schulman.

– Jag pratade med Alex precis efter födseln. Han var faktiskt mer utmattad än Amanda. Jag har aldrig någonsin hört honom så slut, säger Calle Schulman till Aftonbladet.

Dottern, som föddes på Visby lasarett vid 17-tiden i går, vägde 3,5 kilo och var 52 centimeter lång, enligt pappan. Trots storleken kommer hon så småningom ta plats i medieklanen Schulman.

Calle Schulman är stolt över sin nya farbrorsroll:

– Jag fick se en bild på Charlie och det är det finaste barnet jag sett i hela mitt liv. Nu känner jag suget efter att bli pappa själv. Om inte jag också har barn inom ett år är det ett misslyckande. I synnerhet eftersom jag inte fick bli gudfar, säger han till Aftonbladet.

Alex Schulman meddelade snabbt att han kommer att bli pappabloggare på Aftonbladet. Sedan hans humorsajt 1000 apor gick omkull har han inväntat nya uppslag.

Det utspelet kom efter att han i Dagens Nyheters kulturdel något skämtsamt tagit avstånd ifrån bloggrörelsen som "rakt igenom ointressant och fullständigt betydelselös".

Skrivet av: