Dr Klein: Michaels näsa rasade samman

"Det såg inte naturligt ut."


Michael Jackson fick operera om sin näsa alldeles innan sin död eftersom hans tidigare plastikoperationer gjort att han hade svårt att andas genom näsan, avslöjar nu hans hudläkare Arnold Klein i teveshowen The Larry King Show.

Klein stoppade även Michael från att göra ytterligare ett ingrepp och uppmuntrade honom i stället att bygga upp sin näsa och sina kinder igen.

–Jag tyckte att han hade en jättefin näsa och kinder men det kom till en punkt då de var alldeles för smala. Jag tyckte inte att det såg naturligt ut, säger Klein i teveshowen.

Klein säger att hans näsa nästan såg normal ut igen efter att han fyllt ut den. Han frigjorde även näsans luftvägar eftersom de hade rasat samman av allt brosk.

När dr Klein var färdig med näsan och kinderna fortsatte han att hjälpa Jackson med den svåra ärrbildningen som han fått från alla år av plastikoperationer.

Klein berättade även att han behandlade Jackson för sjukdomen Vitiligo. Klein hjälpte Jackson med hans vita pigmentfläckar som fanns över hela Jacksons kropp men mestadels på händer och ansikte.

Han använde olika krämer på Jackson som dödade det sista pigmentet. Därmed jämnades Jacksons hudton ut och blev vit. Klein poängterar dock i showen att Jackson var väldigt stolt för att vara svart och att det aldrig handlade om att Jackson ville vara vit.

Han avslöjade även att Jackson tappat mycket hår och det var därför han ofta bar hatt, för att skydda sin skalp. Jackson led av svåra smärtor på grund av sitt hårproblem.

Se doktor Albert Klein i The Larry King Show:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!