"Michael var gay - hade två älskare"

En rad anklagelser mot Michael i ny bok.


Under många år har det ryktats om att den avlidne Michael Jackson ska ha varit gay. Författaren Ian Halperin har nu skrivit biografin Unmasked om Michael där han påstår att artisten hade en rad homosexuella älskare när han levde.

Halperin säger sig ha letat reda på två av världsartistens älskare.

Enligt en av Michaels påstådda älskare ska artisten ha förfört honom genom att säga: "Kungen av pop kommer att slicka din lollipop".

I boken påstår man även att Michael skulle ha smugit ut från sitt hem, klädd som en kvinna, för att kunna gå på dejt med olika män.

En man som Michael skulle ha varit "vansinnigt förälskad i" berättar att de träffades på sunkiga motell, eftersom det var allt den barskrapade artisten hade råd med.

Halperin fäller en rad anklagelser om Michael i sin bok. Under de senaste åren har han intervjuat många personer som säger att Michael ska ha varit gay.

– Nästan alla har berättat det för mig. Till och med dem som har försvarat honom mest insisterar på att han var gay, säger Halperin till The Sun.

Enligt the Sun frågade Michaels vän, J Randy Taraborelli, Michael om han var gay. Han ska då ha förnekat det.

– Nej, jag är inte gay. Jag kommer inte att få ett nervöst sammanbrott för att folk tror att jag har sex med män, sa Jackson enligt The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.