Torsdag 5 Aug
Stockholm

"Michael var gay - hade två älskare"

En rad anklagelser mot Michael i ny bok.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under många år har det ryktats om att den avlidne Michael Jackson ska ha varit gay. Författaren Ian Halperin har nu skrivit biografin Unmasked om Michael där han påstår att artisten hade en rad homosexuella älskare när han levde.

Halperin säger sig ha letat reda på två av världsartistens älskare.

Enligt en av Michaels påstådda älskare ska artisten ha förfört honom genom att säga: "Kungen av pop kommer att slicka din lollipop".

I boken påstår man även att Michael skulle ha smugit ut från sitt hem, klädd som en kvinna, för att kunna gå på dejt med olika män.

En man som Michael skulle ha varit "vansinnigt förälskad i" berättar att de träffades på sunkiga motell, eftersom det var allt den barskrapade artisten hade råd med.

Halperin fäller en rad anklagelser om Michael i sin bok. Under de senaste åren har han intervjuat många personer som säger att Michael ska ha varit gay.

– Nästan alla har berättat det för mig. Till och med dem som har försvarat honom mest insisterar på att han var gay, säger Halperin till The Sun.

Enligt the Sun frågade Michaels vän, J Randy Taraborelli, Michael om han var gay. Han ska då ha förnekat det.

– Nej, jag är inte gay. Jag kommer inte att få ett nervöst sammanbrott för att folk tror att jag har sex med män, sa Jackson enligt The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela