Sanningen om Blanket

Michael Jackson är hans biologiska pappa.


Det har länge spekulerats i vilka som är föräldrar till Blanket. Nu står det klart vilka de är.

Pappan är Michael Jackson och surrogatmamman heter Helena och är en mexikansk sjuksköterska.

Debbie Rowe, som är mamma till Michaels äldsta barn Prince Michael och Paris kunde av medicinska skäl inte få fler barn efter Paris.

Men Michael ville bestämt ha ett barn till. Han tvingades därför att se sig om efter en annan mamma till sitt efterlängtade barn.

Michael överöste henne med presenter

Nu avslöjas det att hans mamma var en vacker latinsk sjuksköterska som Michael själv valt ut.

–Michael gillade henne eftersom hon var väldigt attraktiv, verkade stabil och intelligent. Hon var även sjuksköterska, vilket han även gillade, säger en källa till Daily Mirror.

Michael betalade Helena cirka 200 000 kronor för att hon skulle föda honom ett barn. Han överöste henne med presenter samt såg till att personal gav henne det hon behövde.

Blanket, vars riktiga namn är Prince Michael Jackson II, föddes den 21 februari 2002 på sjukhuset Sharp Grossmont i La Mesa, nära San Diego i södra Kalifornien.

Han valde henne för att hon hade ljus hy

Efter att Blanket var född fick Helena skriva under papper som sa att hon inte hade någon rätt till barnet.

Hennes identitet har varit hemlig sedan Blanket föddes. På hans födelsebevis är Michael Joseph Jackson pappan men fältet "namn på mamman" - står tomt.

Helena var en av de kvinnor som presenterades för stjärnan som en potentiell surrogatmamma. Han fick se flera profiler med foton, fullständig bakgrundsinformation och familjehistoria.

Han ska ha valt Helena för att hon hade en latinobakgrund och ganska ljus hy.

–Michael ville "designa" sitt eget barn. Han hade redan två underbara barn men han ville ha ett till och var ganska säker på vilka gener han ville att barnet skulle ärva, säger en nära vän till Jackson, till Daily Mirror.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.