Söndag 18 Apr
Stockholm

De 10 mest obehagliga i Hollywood

Vi har hela listan...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ska du fira Halloween och klä ut dig lagom till allhelgonahelgen?

Passa på att göra om dig till en Hollywoodkändis. En amerikansk nätundersökning har tagit fram de tio mest obehagliga och läskiga kändisarna.

Listan toppas av både kändisar som anses vara rena freaks men också kändisar som producerar skräckfilmer och som uppfattas som fascinerande av publiken.

Högst på listan toppar rockmusikern Marilyn Manson som med sitt androgyna utseende och tajta lackkläder skrämmer amerikanerna allra mest. Som nummer två följer Michael Jackson, vars opererade ansikte och knasiga påhitt anses obehaglig och som antagligen inte är välkommen att knacka på dörrarna hemma hos grannarna för lite godis. Skådespelaren O.J. Simpson som mest är känd för anklagandet för att ha mördat sin fru på 90-talet, kommer inte långt efter.

Komikern Andy Dick som erkände att han sexuellt trakasserat en tonåring på en bar hamnar på listan strax efter skräckförfattaren Stephen King. Radioprataren Howard Stern som är känd för sina provokativa intervjutekniker och sexuella anspelningar sitter på en stadig femteplats.

Ozzy Osbourne som en gång åt en fladdermus på scen får nöja sig med nummer sju på listan. Magikern Chriss Angel som är känd för att genomföra omöjlig magikertrick blir nummer tio på listan.

Hela listan på Hollywods mest obehagliga kändisar:

1. Marilyn Manson, artist

2 Michael Jackson, artist

3 O.J. Simpson, kriminell och f.d skådespelare

4 Stephen King, författare

5 Howard Stern, radiopratare

6 Andy Dick. komiker

7 Ozzy Osbourne, artist

8 Criss Angel, magiker

9 Flavor Flav, artist

10 Paul Reubens, komiker

Se Chriss Angel genomföra sitt mest populära trick, att gå på vattnet:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela